Facebook Pixel Δύσκολο να μην τα βρούνε ΑΕΚ και Τζιμπούρ λένε οι Κύπριοι
| 2015-05-18 20:51:00

Δύσκολο να μην τα βρούνε ΑΕΚ και Τζιμπούρ λένε οι Κύπριοι

Δύσκολο να μην τα βρούνε ΑΕΚ και Τζιμπούρ λένε οι Κύπριοι

Στο τέλος του πρωταθλήματος στην Κύπρο θα μεταβεί στην Ελλάδα ο Τζιμπούρ για να μιλήσει με την ΑΕΚ, αναφέρει κυπριακό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει το themasports.com το ρεπορτάζ του τιτλοφορείται ως "Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει ο ΑΠΟΕΛ", ο Αλγερινός επιθετικός ανέκαθεν ήταν ψηλά στην λίστα της Ένωσης. Κάποιοι έγραφαν μάλιστα ότι πρόκειται προσωπική επιλογή του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Τζιμπούρ εξέφρασε ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ με αποκορύφωμα την καλοκαιρινή του επίσκεψη στα γραφεία της Aegean του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δύο άντρες δεν τα βρήκαν στο οικονομικό μιας και ο «τέρορ» ζήτησε 3ετές συμβόλαιο ενώ η ΑΕΚ το πρόσφερε 2ετές +1 χρόνο. Το deal χάλασε τελευταία στιγμή και ο Τζιμπούρ δέχτηκε το ζεστό χρήμα των γαλαζοκιτρίνων (500.000) για ένα χρόνο.

Οι δύο πλευρές φαίνεται δεν έχουν σταματήσει να προσπαθούν προκειμένου να υπάρξει συμφωνία. Σ΄αυτή εδώ την στήλη διαβάσατε ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Και αυτό ισχύει, ο Αλγερινός θα μεταβεί στην Αθήνα μετά τον τέλος του πρωταθλήματος για να ξανακαθίσει στο οβάλ τραπέζι της Aegean.

«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός» λέει ο σοφός λαός. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην τα βρουν οι δύο πλευρές αυτή τη φορά, ερωτηματικό ωστόσο αποτελούν οι κινήσεις του ΑΠΟΕΛ ο οποίος σίγουρα θα θέλει να κρατήσει τον «φουνταριστό» του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags