Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Άντονι Μουνιέ, καθώς η γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας «goal.com», η οποία επικαλείται πληροφορίες της «L’ Equipe», αναφέρει πως η συμφωνία των Πειραιωτών με την Μονπελιέ για τον 28χρονο εξτρέμ είναι προ των πυλών και θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.
«Στον Ολυμπιακό ο Μουνιέ», αναφέρει ο τίτλος του κειμένου και μέσα σε αυτό αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο παίκτης της Μονπελιέ, Αντονί Μουνιέρ, δείχνει να είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Σε ηλικία 28 ετών και μετά από 9 σεζόν στη Ligue 1, ο Άντονι Μουνιέ θα ανακαλύψει πιθανότατα ένα νέο πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι.
Με την Μονπελιέ έκανε μία από τις πιο καλές σεζόν της καριέρας του και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες».
Ποιος Αφελάι; Να Ολλανδός παικταράς για τον Θρύλο! Διαβάστε ΕΔΩ
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο