Facebook Pixel Έτσι έπαιξε ο Στραματσόνι στο πρώτο του ματς!
| 2015-11-14 21:35:00

Έτσι έπαιξε ο Στραματσόνι στο πρώτο του ματς!

Έτσι έπαιξε ο Στραματσόνι στο πρώτο του ματς!

Το 4-4-2 και οι παίκτες που χρησιμοποίησε στο πρώτο του φιλικό στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού, στο οποίο ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε το 4-4-2 στην ευθεία και πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Εσιέν.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος έπαιξε με τερματοφύλακα τον Κοτσόλη, τον Βέμερ δεξιά και τον Νάνο αριστερά, τον Ταυλαρίδη και τον Σάντσες στο κέντρο της άμυνας, τους Λαγό και Λουντ κεντρικά χαφ, τον Ζέκα δεξιά, τον Ατζαγκούν αριστερά και τους Κλωναρίδη και Πέτριτς στην επίθεση.

Στο β' μέρος ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τους Μαρινάκη δεξιά, τον Μπούρμπο αριστερά, τους Τριανταφυλλόπουλο και Κουτρουμπή στόπερ, Εσιέν και Λουντ κεντρικά χαφ, αριστερά ο Ατζαγκούν, δεξί χαφ τον Καλτσά και μπροστά Κλωναρίδη και Πέτριτς, ενώ αγωνίστηκε και ο Λάμπρου.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Βέμερ (46’ Μαρινάκης), Νάνο (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Λαγός (46’ Εσιέν), Λουντ (70’ Δώνης), Ζέκα (46’ Καλτσάς), Ατζαγκούν (65’ Αγγελόπουλος Γ.), Κλωναρίδης, Πέτριτς (65’ Νιούμαν).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags