Facebook Pixel Κετσετζόγλου: Για την παρθενιά που χάθηκε, υπάρχει και παρθενορραφή
| 2016-02-16 19:25:00

Κετσετζόγλου: Για την παρθενιά που χάθηκε, υπάρχει και παρθενορραφή

Κετσετζόγλου: Για την παρθενιά που χάθηκε, υπάρχει και παρθενορραφή

Μετά το χέρι που το βάφτισαν στήθος, τον Αραβιδη που είναι αυτός που μπλέχτηκε με το πόδι του Μποτία πετυχαίνοντας το απόλυτο θαύμα να είναι μπροστά και να καταφέρει να είναι υπεύθυνος για την σύγκρουση του ποδιού του με τον… πίσω, μετά την έκθεση Κύρκου που την πανηγύρισαν περισσότερο από το χάρτινο πρωτάθλημα του 2008 ανακαλύφθηκε η φωτοβολίδα!

Ναι. Κινδύνευσε η ζωή τους το Σάββατο κι ας το ανακάλυψαν την Δευτέρα. Αν ήταν πιο γρήγοροι άλλωστε θα προλάβαινε ο Μποτία τον Αραβίδη και οι τρεις που ήταν δίπλα στον Βάργκας δεν θα έμεναν τρία βήματα πίσω την ώρα που ο πιο κουλ δολοφόνος όλων των εποχών εκτελούσε τόσο γλυκά τον Ρομπέρτο. Το ανακάλυψαν λοιπόν σε ένα δικό τους βίντεο που τράβαγε το πέταλο των ΑΕΚτζήδων προφανώς για να έχουν στοιχεία το πως είναι να κάνεις τέτοια ατμόσφαιρα χωρίς… χορηγό μετά από 48 ώρες. Κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιότητα, αυτό θέλει να προστατεύσει ο νόμος όχι να δίνει τα παιχνίδια στον Ολυμπιακό όταν τα χάνει στο γήπεδο, και το κατάλαβαν μετά από 48 ώρες. Κάπως έτσι θα βρεθούν εκεί που τους αξίζει και θα το καταλάβουν και θα σκούζουν κανένα 48ωρο μετά. Αραγε ο Κύρκος πρόλαβε να το γράψει στην έκθεση του; Οτι ο Καλογερόπουλος επέτρεψε να συνεχιστεί το παιχνίδι κι ενώ είχαν… κινδυνεύσει οι ζωές των παικτών του Ολυμπιακού όπως κατάλαβαν 48 ώρες μετά με χρήση βίντεο; Αν όχι μπορεί να κάνει συμπληρωματική έκθεση. Μην χαθεί αυτό το συγκλονιστικό στοιχείο της νέας αλλοίωσης που ανακαλύφθηκε. Βέβαια αυτό που πρέπει να γινει για να τελειώνουμε πια με αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που ανάγκασαν τον ανίκητο Ολυμπιακό να χάσει το αήττητο είναι το εξής απλό: Να μπει σε ένα ταξί ο Καλογερόπουλος και μπροστά στην κάμερα που τράβαγε από το μπουθ που φιλοξενήθηκε ο Ολυμπιακός να στηθεί στη σέντρα και έστω σήμερα, Τρίτη απόγευμα, να διακόψει τον αγώνα και να το κατακυρώσει με 3-0 στον μεγάλο Ολυμπιακό. Γιατι όχι; Είναι σίγουρο πως θα το πανηγυρίσουν έξαλλα. Ετσι ξέρουν να νικάνε και όπως αποδείχτηκε έτσι ΘΕΛΟΥΝ να νικάνε. Αν δεν γίνει αυτό θα μιλάμε για σκάνδαλο. Αλλά ακόμη κι έτσι υπάρχει λύση. Οπως βλέπετε στην ένθετη φωτό η Τατιάνα Στεφανίδου με τον έγκριτο γυναικολόγο έδωσαν την λύση. Για την παρθενιά που χάθηκε υπάρχει και η… παρθενοραφή.

Και κάτι για το τέλος. Δεν περίμενα ποτέ πως τέτοιες μέρες θα γράψω αρνητικά για άνθρωπο της ΑΕΚ. Ακούγοντας και διαβάζοντας όμως τις δηλώσεις του γελοίου Μιλοβάνοβιτς σε εφημερίδα της πατρίδας του δεν άντεξα. Την ώρα που οι ΑΕΚτζήδες έχουν πάρει τα πάνω τους όσο ποτέ εδώ και χρόνια και το θηρίο από την άλλη… σκούζει έρχεται ο υπάλληλος της ΑΕΚ να δώσει τίτλο σε ιστοσελίδες και πρώτο θέμα σε ραδιοφωνικά δελτία με μια δήλωση βγαλμένη ακριβώς από την προπαγάνδα του Ολυμπιακού. Με την δήλωση “όσα παίρνει ο Ιντέγιε παίρνουν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ μαζί” προσβάλει την ομάδα που του δίνει ψωμί, λέει ΨΕΜΜΑΤΑ και βέβαια σε μια περίοδο επικοινωνιακού πολέμου δίνει όπλα στον αντίπαλο. Κι όλα αυτά για να κάνει δημόσιες σχέσεις θέλοντας να μάθουν οι Σέρβοι αλλά και οι Ελληνες πως έχει φτιαχτεί μια ομάδα που νικάει τον Ολυμπιακό χάρη στον… σούπερ ουάου τεχνικό διευθυντή της, δηλαδή τον ίδιο, που έφτιαξε ομάδα χωρίς μπάτζετ. Καταραμένη αυτοπροβολή. Λες και πρέπει να προσβάλει την ομάδα και τους παίκτες της και να δώσει όπλα στους αντιπάλους να λένε “επενδύστε και μετά να μιλάτε” για να αναγνωριστεί η αξία του. Λες και δεν είναι ομαδική επιτυχία οπότε κι αυτός θα πάρει μερίδιο. Είναι ντροπή. Ας διαβάσει τις δηλώσεις του Πογιέτ και τις χθεσινές και αυτές μετά τον αγώνα για να καταλάβει πως μπορεί να κάνει κάποιος κατανοητό το μέγεθος μια επιτυχίας με σεβασμό στην ομάδα του και στον αντίπαλο χωρίς να προσβάλει κανέναν και κυρίως την ίδια την ΑΕΚ και την διοίκηση της. Η ΑΕΚ εκτός όλων των άλλων βασίζεται ΚΥΡΙΩΣ στην ομαδική δουλειά. Δεν έχουν θέση σε αυτή την ΑΕΚ, που πια δεν την χτυπάνε στην πλάτη με κατανόηση οι αντίπαλοι της αλλά την πολεμάνε σαν σκυλιά, όσοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Και σε αυτόν και σε οποιονδήποτε κάνει το ίδιο.

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags