Facebook Pixel "Πηδάμε πάνω από την μπάλα για να μην χτυπήσουμε"!
| 2016-03-20 00:08:00

"Πηδάμε πάνω από την μπάλα για να μην χτυπήσουμε"!

"Πηδάμε πάνω από την μπάλα για να μην χτυπήσουμε"!

Σκληρά λόγια και φοβερές μπηχτές κατά ποδοσφαιριστών του Ηρακλή από τον Νίκο Παπαδόπουλο στη συνέντευξη Τύπου της Λεωφόρου. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» μίλησε για έλλειψη πάθους, ψυχής και νοοτροπίας νικητή. Στοιχεία που δεν μπορεί, όπως είπε, να περάσει ο ίδιος σε κάποιους από τους παίκτες του.

Στο αρχικό σχόλιο του ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Οσο κι αν προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε σε τακτική και ψυχολογία των παικτών, στο να μπορέσουμε να μην έχουν άγχος και φόβο, φάνηκε σε μερικούς ότι τα είχαν αυτά. Δεχθήκαμε δύο γκολ, που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει, από επιπολαιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε μπει στο παιχνίδ με την ευκαιρία του Μοντέιρο και στην αρχή του β’ ημιχρόνου».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, έβγαλε φάσεις και πρέπει να αναλύσουμε σε κάποιες φάσεις, κυρίως για το πάθος παικτών του Παναθηναϊκού, πως κερδίζουν την μπάλα και σκοράρουν κι εμείς πηδάμε πάνω από την μπάλα για να μην χτυπήσουμε».

Ο τεχνικός του Ηρακλή είπε ακόμη: «Προσπαθώ να βελτιώνω κάθε μέρα τους ποδοσφαιριστές, πολλοί δεν έχουν παίξει Super League. Δουλεύουμε και σε τακτικό κομμάτι. Σε κάποιους όμως δεν μπορώ να βελτιώσω την ψυχή, το πάθος και να είναι ικητές. Αυτό το έχεις ή δεν το έχεις. Πρέπει να δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμιολογία, γιατί δεν αρμόζει σε μια ομάδα, όπως ο Ηρακλής, να μην είναι ψηλά. Από αύριο θα δουλέψω για αυτό. Θέλουμε τους παίκτες που ξέρουν να κερδίζουν και τα δίνουν όλα στο γήπεδο».

Για το αν όσα είπε σημαίνουν ότι θα φύγουν κάποιοι: «Δεν είναι στιγμή να αναφέρθουμε σε αυτό, αλλά θα πρέπει η ομάδα να βάλει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία. Να διαλέξει παίκτες νικητές. Για να μπορεί να κερδίζεις εκτός έδρας μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, πρέπει να έχεις νικητές. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Είναι μια χρονιά δύσκολη. Πιστέψαμε κάποια στιγμή στο κάτι παραπάνω. Να διεκδικήσουμε κάτι που δεν ήταν στόχος μας, να μπούμε στα πλέι οφ. Είναι αδιανότητοα όταν ερχόμαστε στην Αθήνα να έχουμε τέτοια εικόνα. Θέλει ηρεμία για να το διορθώσουμε και φέτος, αλλά κυρίως για τη νέα χρονιά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Εχει παίκτες ποιότητας. Πήρε και κάποιους που δείχνουν ότι έχουν ποιότητα. Αλλάζει μέσα στο παιχνίδι σχηματισμούς».

Για το ότι ο Ηρακλής δεν δημιούργησε επιθετικά: «Εχει γίνει σε ένα δυο ματς αυτό. δεν γίνεται σύνεχεια. Δημιουργήσαμε μια-δυο φάσεις, είχαμε τις προϋποθέσεις στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Αλλά εκεί μετρούν πολλά. Δεν είναι ότι δεν δουλεύουμε στο επιθετικό κομμάτι. Βέβαια έχει σχέση και ο αντίπαλος. Σήμερα δεν μας άφησε να κάνουμε πολλές τελικές προσπάθειες».

Για το αν υπάρχει έλλειψη κινήτρου στους παίκτες του Ηρακλή: «Κάποια στιγμή είχα πει ότι θα δώσω κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Ο Ηρακλής παίζει για τον κόσμο, για τη φανέλα και για το όνομα του. Είχαμε πει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτός ο στόχος παραμένει. Προέκυψαν τα πλέι οφ, αλλά δεν είναι εφικτός πλέον αυτός ο στόχος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags