Facebook Pixel "Kαμπανάκι" από "Σάλε"-"Δεν γίνεται οι πιο νέοι να σκέφτονται διαρκώς την επίθεση"
| 2016-03-20 21:46:00

"Kαμπανάκι" από "Σάλε"-"Δεν γίνεται οι πιο νέοι να σκέφτονται διαρκώς την επίθεση"

"Kαμπανάκι" από "Σάλε"-"Δεν γίνεται οι πιο νέοι να σκέφτονται διαρκώς την επίθεση"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Κόροιβου στο ΟΑΚΑ φρόντισε να "τσιγκλίσει" τους νεαρούς παίκτες του

«Δεν ήταν εύκολη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ίσως λόγω της σκληρής προπόνησης που κάναμε χθες (19/3). Θέλουμε να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Είχαμε δύο πεντάλεπτα καλής αμυντικής συμπεριφοράς. Απ' την άλλη, κάθε φορά που ήμασταν στο +10 ή στο +20 αφήναμε τον Κόροιβο να επιστρέψει στο σκορ. Αυτό δεν είναι αποδεκτό, αλλά γινοταν λόγω των αλλαγών που κάναμε. Κάποιοι δεν στάθηκαν όπως έπρεπε κι αυτό θα πρέπει να τους απασχολήσει. Θέλαμε επίσης να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Δεν υπάρχουν πολλά ακόμη να πούμε.

Ο Κόροιβος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας, ειδικά στην αρχή του αγώνα κι ο κόουτς Μαρκόπουλος έβγαλε κάποιες ωραίες ιδέες. Ο Κόροιβος είχε 14/24 τρίποντα, ήταν ένας παράγοντας που τον κρατούσε κοντά στο σκορ κάθε φορά. Κρατώ την κακή αμυντική συμπεριφορά κάποιων, ειδικά αυτών που πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν κάποια λεπτά. Έχουμε το παράδειγμα των παλιών που παλεύουν πολύ στην άμυνα, οπότε δεν γίνεται οι πιο νέοι να σκέφτονται διαρκώς την επίθεση».

Για τον Βινς Χάντερ: «Ο Βινς είναι κάθε ημέρα καλύτερος. Είναι αυτό που ψάχναμε και βελτιώνεται διαρκώς. Αυτό που θέλαμε απόψε (20/3) ήταν να δώσουμε λεπτά στον Παπαγιάννη για να πάρει εμπειρίες. Σταδιακά κι ο Βινς κατανοεί καλύτερα το παιχνίδι μας και μπαίνει σ' αυτό. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags