Facebook Pixel Ντροπή - Εμετικό ρατσιστικό επεισόδιο στο γυναικείο ποδόσφαιρο! (ΦΩΤΟ)
| 2016-03-31 18:31:00

Ντροπή - Εμετικό ρατσιστικό επεισόδιο στο γυναικείο ποδόσφαιρο! (ΦΩΤΟ)

Ντροπή - Εμετικό ρατσιστικό επεισόδιο στο γυναικείο ποδόσφαιρο! (ΦΩΤΟ)

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η καφρίλα και η έλλειψη επιπέδου δεν γνωρίζουν όρια...

Ποιος είπε πως ο ρατσισμός περιορίζεται μόνο στο αντρικό ποδόσφαιρο; Η ενέργεια των οπαδών της γυναικείας ομάδας της Φρανκφούρτης ντροπιάζουν όχι μόνο το άθλημα, αλλά και το ανθρώπινο είδος συνολικά!

Συγκεκριμένα, οι... επιστήμονες της γερμανικής ομάδας επιτίθονταν φραστικά με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στην παίκτρια της νορβηγικής Ρόσενγκαρντ, Γκαέλ Ενγκαναμουίτ, καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, η διαιτητής του αγώνα αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για κάποιο χρονικό διάστημα σε μια προκειμένου να συμμορφώσει τους εν λόγω οπαδούς, ωστόσο οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό.

Το θύμα της επίθεσης δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους και δήλωσε το εξής μετά τη φρικτή εμπειρία που έζησε: “Ναι, άκουγα ότι φώναζαν. Δεν με ένοιαζε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όταν θέλεις να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να γυρίσεις το κεφάλι σου σε τέτοια περιστατικά. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο”.

Αντίθετα, ο προπονητής της Ρόσενγκαρντ, Τζακ Μάιγκαρντ Γιένσεν, δεν “μάσησε” τα λόγια του. “Είναι γαμ...α θλιβερό. Ειδικά όταν πρόκειται για μια παίκτρια που έχει κάνει τόσα πολλά για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Ήταν εμφανές ότι γιούχαραν και φώναζαν, αλλά όταν αυτό το πράγμα γίνεται ρατσιστικό και προσωπικό, δεν ανήκει στο ποδόσφαιρο”, τόνισε εξαγριωμένος ο κ. Γιένσεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags