Facebook Pixel Λυτρώθηκε στο 89` ο ΟΦΗ!
| 2016-04-10 18:34:00

Λυτρώθηκε στο 89` ο ΟΦΗ!

Λυτρώθηκε στο 89` ο ΟΦΗ!

Ο Όμιλος πήρε μεγάλης σημασίας νίκη στο "Γεντί Κουλέ" επικρατώντας με 1-0 της Τριγλίας Ραφήνας με γκολ του Σαχινίδη που είχε μπει αλλαγή!

Απίθανο παιχνίδι έγινε στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τη σκληροτράχηλη Τριγλία Ραφήνας και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος διατηρήθηκε στο -1 από τον Φωστήρα.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 89' από τον Σαχινίδη, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο 61'. Με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Λέτσο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο γκολκίπερ της αθηναϊκής ομάδας όχι μόνο εξουδετέρωσε τα σουτ των παικτών του ΟΦΗ, αλλά κατάφερε να αποκρούσει στο 9' το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χαντί.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος (70' Κοιλιάρας), Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (61' Φαμπίνιο), Πόποβιτς (61' Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Λέτσο, Καρδάρης, Μεϊμάρογλου, Καραδέμητρος, Τσέπας, Σκαφίδας (78' λ.τ. Σαγανάς), Μανδύλης, Κόντι, Σιάννης (63' Κότσι), Βασιλείου, Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags