Facebook Pixel Η μεγαλύτερη οπαδική «εκστρατεία» στον ποδοσφαιρικό πλανήτη που οι φίλαθλοι ταξίδεψαν ακόμη και με… ποδήλατα ή με τα πόδια!
| 2016-04-20 15:38:00

Η μεγαλύτερη οπαδική «εκστρατεία» στον ποδοσφαιρικό πλανήτη που οι φίλαθλοι ταξίδεψαν ακόμη και με… ποδήλατα ή με τα πόδια!

Η μεγαλύτερη οπαδική «εκστρατεία» στον ποδοσφαιρικό πλανήτη που οι φίλαθλοι ταξίδεψαν ακόμη και με… ποδήλατα ή με τα πόδια!

Τα ταξίδια που κάνουν οι οπαδοί για τις ομάδες τους είναι η πεμπτουσία των οργανωμένων. Και αν στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει αυτό, μακριά από εμάς, ακόμη κάποιοι απολαμβάνουν το… προνόμιο να βλέπουν την ομάδα τους και στα εκτός έδρας.

Σε όλους τους οπαδούς αρέσει να χαζεύουν εικόνες με μετακινήσεις-εκστρατείες άλλων. Ακόμη και αν τους μισούν, ιντριγκάρονται να βλέπουν την οπαδική τους δράση. Αν είσαι οπαδός, ξέρεις τι εννοούμε.

Πούλμαν, τσάρτερ, καραβάνια εκδρομέων κάνουν ταξίδια χιλιομέτρων για να δουν την «αρρώστια» τους. Τι συμβαίνει όμως όταν ο πρόεδρος της μίας ομάδας πάει στον πρόεδρο της άλλης (που είναι και η γηπεδούχος στο επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι) και του λέει: «Θέλω να μου διαθέσεις 80.000 εισιτήρια για το μεταξύ μας ματς»;

Απλά μιλάμε για τη μεγαλύτερη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Μια εκδρομή που έγινε με κάθε μέσο. Ακόμη και με… ποδήλατα ή με τα πόδια!

Διαβάστε τη συγκλονιστική ποδοσφαιρική ιστορία στο forzajuve.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags