Facebook Pixel Η 22χρονη με τα ατελείωτα πόδια δεν μπορεί να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ
| 2016-04-22 19:06:00

Η 22χρονη με τα ατελείωτα πόδια δεν μπορεί να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η 22χρονη με τα ατελείωτα πόδια δεν μπορεί να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Τα πρακτορεία την απορρίπτουν λόγω... ύψους - Δείτε τις φωτογραφίες της.

Η 22χρονη Chase Kennedy από την Καλιφόρνια υποστηρίζει πως έχει τα μακρύτερα πόδια στις ΗΠΑ. Κι αν θα περίμενε κανείς αυτά να της ανοίξουν τις πόρτες στην καριέρα του μοντέλου που επιδιώκει, συμβαίνει το αντίθετο: πολλά πρακτορεία την απορρίπτουν επειδή είναι πολύ ψηλή.

Η Chase έχει ύψος 1,95 και τα πόδια της έχουν μήκος ένα μέτρο και 29 εκατοστά, μόλις 2,2 εκατοστά μακριά από το παγκόσμιο ρεκόρ.

Όπως λέει, το ύψος της και ιδιαίτερα τα ψηλά της πόδια έκανε τα άλλα παιδιά να τη φωνάζουν… καμηλοπάρδαλη στο σχολείο, αλλά τη βοήθησαν να διαπρέψει στα αθλήματα.

«Είμαι περήφανη για τα πόδια μου- δεν θα ήθελα να είναι σε τίποτα διαφορετικά. Πιστεύω πως κατέχω το ρεκόρ για τα ψηλότερα πόδια στις ΗΠΑ και μου αρέσει που είμαι ψηλή», τονίζει η 22χρονη.

Η Chase έχει σχέση με έναν άνδρα ύψους 1,93 αλλά τα ραντεβού δεν ήταν για εκείνη εύκολη υπόθεση.

«Πιστεύω πως οι άνδρες τρομάζουν με το ύψος μου και είναι δύσκολο να βρω κάποιον ψηλότερο από μένα», εξηγεί στη Daily Mail. «Στο σχολείο ειδικά ήταν πολύ δύσκολο, ήμουν ψηλότερη από τους περισσότερους».

Παρότι σήμερα το ύψος της της προσθέτει αυτοπεποίθηση, η 22χρονη δεν ήταν πάντα συμφιλιωμένη με αυτό. Ήταν ήδη 1,85 στα 13 της και, όπως λέει, τότε ευχόταν να ήταν πιο κοντή για να ταιριάζει με τους άλλους γύρω της.

«Στο γυμνάσιο έβλεπα τα άλλα κορίτσια να φορούν τακούνια στο χορό και ευχόμουν να μπορούσα κι εγώ- αλλά πάντα φορούσα ίσια παπούτσια», εξηγεί.

Αυτό που τη δυσκόλευε στους χορούς της έδινε «πόντους» στον αθλητισμό και ήταν περιζήτητη στις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ.

Στην εφηβεία της την προσέγγισαν και αρκετοί ατζέντηδες μοντέλων αλλά όσο συνέχιζε να ψηλώνει οι προσφορές άρχισαν να λιγοστεύουν.

«Προσπαθώ να μπω στο χώρο του μόντελινγκ εδώ και τρία χρόνια, τα πρακτορεία με απορρίπτουν λόγω του ύψους μου», τονίζει.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει επίσης και με τα ρούχα της: «τα σορτς δείχνουν πάνω μου σαν εσώρουχα και είναι πρόκληση να βρω φούστες και φορέματα».

Το ύψος της Chase δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη για την οικογένειά της αφού ο μπαμπάς της είναι λίγο πάνω από 2 μέτρα, η μαμά της 1,80 και τα αδέλφια της 1,95 και 1,98.

«Λυπάμαι όποιον κάθεται πίσω μας στο σινεμά, είμαστε σαν ανθρώπινο τείχος», λέει.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags