Facebook Pixel Αποσύρθηκαν οι ιταλικές ομάδες από το Eurocup – Τι σημαίνει αυτό για την ΑΕΚ
| 2016-04-29 23:14:00

Αποσύρθηκαν οι ιταλικές ομάδες από το Eurocup – Τι σημαίνει αυτό για την ΑΕΚ

Αποσύρθηκαν οι ιταλικές ομάδες από το Eurocup – Τι σημαίνει αυτό για την ΑΕΚ

Κορυφώνονται η κόντρα στο μπάσκετ…

Με ανακοίνωση της η ιταλική ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι οι Σάσαρι, Ρέτζιο Εμίλια και Τρέντο δεν θα αγωνιστούν στο Eurocup της νέας σεζόν, παρότι νωρίτερα σήμερα η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την συμμετοχή των τριών ιταλικών ομάδων στην διοργάνωση!

Όπως συνάγεται από την ανακοίνωση της ιταλικής ομοσπονδίας οι Σάσαρι, Ρέτζιο Εμίλια και Τρέντο έκαναν... πίσω στο θέμα της συμμετοχής τους στο Eurocup, μετά τις απειλές της ομοσπονδίας της χώρας και της FIBA για αποβολή όσων ομάδων αγωνιστούν στην δεύτερη διοργάνωση της Ευρωλίγκας από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Σάσαρι, Ρέτζιο Εμίλια και Τρέντο: «Θα συμμετάσχουν μόνο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα είναι αναγνωρισμένη από τη FIBA». Είναι πιθανόν, επομένως, οι τρεις ιταλικές ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο Basketball Champions League.

Η εξέλιξη αυτή πάντως, αφορά και την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Έχει δεχθεί τις απειλές, έχει αγνοήσει το τελεσίγραφο από την ΕΟΚ και δείχνει έτοιμη να λάβει μέρος στο Eurocup. Μένει να δούμε, εφόσον η Ένωση διατηρήσει την ίδια στάση, ποια θα είναι η εξέλιξη στην κόντρα και αν τελικά θα προχωρήσουν από τις απειλές... στην πράξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags