20/07/16 - 19:21

«Σφάχτηκαν» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον ΕΣΑΚΕ!

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην ΓΣ μεταξύ των «αιωνίων», καθώς μετά την ψηφοφορία για την αλλαγή του κανονισμού που αφορά τους ξένους παίκτες, είχαμε και… δεύτερο γύρο.

«Σφάχτηκαν» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον ΕΣΑΚΕ!
46.155views 0shares

Μία ακόμα μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είχαμε σήμερα στη Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, όπου το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η πρόταση των Πρασίνων για αλλαγή του κανονισμού που αφορά τους ξένους παίκτες.

Όπως είχει γίνει γνωστό από χθες, το «τριφύλλι» πρότεινε να υπάρχει στην Α1 δικαίωμα συμμετοχής σε 6 ξένους παίκτες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και όχι σε 4 ξένους και δύο κοινοτικούς, που ίσχυε μέχρι σήμερα. Η πρόταση του Παναθηναϊκού υπερψηφίστηκε, όμως υπήρξε έντονη αντίδραση από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων είχαν και νέο… τσακωμό λίγο αργότερα, για το θέμα της ετήσιας παραγραφής ποινών του πειθαρχικού κώδικα για φυσικά πρόσωπα.

Η συζήτηση αφορούσε την πρόταση να μην μεταφέρονται οι ποινές την επόμενη σεζόν, όπως και την συγχώνευση των ποινών και την αποσύνδεση τους για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα. Ακόμα συζητήθηκε η δυνατότητα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για ποινές που επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή.
 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ