Facebook Pixel Έξαλλοι στο Λιμάνι: «Σκάνδαλο»!
| 2016-07-20 21:34:00

Έξαλλοι στο Λιμάνι: «Σκάνδαλο»!

Έξαλλοι στο Λιμάνι: «Σκάνδαλο»!

Εκνευρισμένοι στον Ολυμπιακό με όσα έγιναν στη Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, κάνουν λόγο για… σκανδαλώδη απόφαση που δεν θα περάσει. Τι λένε για τους ξένους και Γιαννακόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει και τις δύο προτάσεις του στην σημερινή Γ.Σ. της Λίγκας, εξέλιξη που σίγουρα δεν άρεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε, πως αρχικά ο Ολυμπιακός και ο Προμηθέας ήταν οι μοναδικές ομάδες που πήγαν κόντρα στην πρόταση για την αλλαγή στο καθεστώς των ξένων παικτών, με την διαφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας να έχει σχέση με τον χρόνο που αυτή έγινε, όπως διευκρινίστηκε λίγο αργότερα.

"Δεν έχουμε αντίρρηση στην αλλαγή, διαφωνούμε ως προς το χρόνο που έγινε. Η μεταγραφική περίοδος άρχισε και διαφοροποιήθηκαν οι όροι κατά τη διάρκειά της. Βοηθάει τις μικρότερες ομάδες το 6-0, όμως η αλλαγή έπρεπε να γίνει από το επόμενο πρωτάθλημα. Όχι τώρα", σχολίαζαν σχετικά στο Λιμάνι.

Οσον αφορά το ζήτημα της συνέκτισης ποινών, οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πως η απόφαση εναντιώνεται στον αστικό κώδικα και περιμένουν από την ΕΟΚ και το Υφυπουργό Αθλητισμού να μην την υπογράψει. Άλλωστε, την χαρακτήρισαν και ως… σκάνδαλο!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στη συνεδρίαση της Πέμπτης εκπροσωπήθηκε από τον εκ των ιδιοκτητών της, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον αντιπρόεδρό της, Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή της, Χρήστο Σταυρόπουλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags