Facebook Pixel H "μαγεία" που σήκωσε στο πόδι όλη τη Λεωφόρο!
| 2016-07-20 23:15:00

H "μαγεία" που σήκωσε στο πόδι όλη τη Λεωφόρο!

H "μαγεία" που σήκωσε στο πόδι όλη τη Λεωφόρο!

Οι "πράσινοι" πρόσφεραν θέαμα στην πρόβα τζενεράλε, αρκετοί παίκτες διακρίθηκαν, ωστόσο ένας κανούργιος κατόρθωσε μ΄ αυτό που έκανε να αφήσει άφωνη την εξέδρα!

Ο Παναθηναϊκός άρεσε πολύ στο φιλικό με την Τσβόλε, καθώς εκτός από τη νίκη, πρόσφερε στον κόσμο του τέσσερα γκολ και αρκετό θέαμα, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι παρουσιάστηκε σε μεγάλο βαθμό έτοιμη, είχε φαντασία στο παιχνίδι της και πλουραλισμό από τη μέση και μπροστά.

Μάλιστα, όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είχαν καλή παρουσία και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν το Τριφύλλι να αλλάξει επίπεδο σε σχέση με την περασμένη σεζόν. 

Ειδικά η περίπτωση του Γουακάσο άφησε πολλές υποσχέσεις, μιας και στο ντεμπούτο του, έδειξε απόλυτα εγκλιματισμένος στη νέα του ομάδα και ικανός να δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή του.

Ο 25χρονος Γκανέζος ήταν πολύ απλός στο παιχνίδι του, καλός χειριστής της μπάλας, γρήγορος και τρεχαλατζής, ενώ πρόσφερε σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο την πιο εντυπωσιακή στιγμή του αγώνα, όταν πέτυχε ένα απίθανο γκολ με μία εξαιρετική προσπάθεια από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Γουακάσο στη συγκεκριμένη φάση έκανε τρομερό κοντρόλ - προσποίηση για να αποφύγει τον αντίπαλό του, ενώ η εκτέλεση ήταν απίθανη και αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη που αν μη τι άλλο ξέρει μπάλα.

Με αυτή τη σούπερ κίνηση ο Γουακάσο "συστήθηκε" απόψε με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος δικαίως μετά απ΄ αυτό το γκολ σπάνιας ομορφιάς σηκώθηκε όρθιος για να τον αποθεώσει.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags