Facebook Pixel "Μαύρα χάλια" για Γιουνάιτεντ, έφαγε 4άρα από την Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-07-22 18:00:00

"Μαύρα χάλια" για Γιουνάιτεντ, έφαγε 4άρα από την Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μαύρα χάλια" για Γιουνάιτεντ, έφαγε 4άρα από την Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πρώτο σημαντικό τεστ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε την ομάδα του να διαλύεται από τους Γερμανούς με 4-1. Γκολάρα από τον Ουσμάν Ντεμπελέ!

Στο πρώτο σπουδαίο φιλικό φιλικό ματς του τουρνουά Champions Cup, Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέθηκαν αντιμέτωπες με τους Γερμανούς να θριαμβεύουν με 4-1!

Το 1-0 για την ομάδα του Τόμας Τούχελ έκανε ο Κάστρο από κοντά στο 19' για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Ομπαμεγιάνγκ από το σημείο του πέναλτι στο 36'. Στο 57' ο Ουσμάν Ντεμπελέ έκανε το 3-0 με ένα τρομερό γκολ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ντρίμπαλρε εντυπωσιακά τους Σο και Ρόχο προτού "κεραυνοβολήσει" τον Τζόνστοουν με δεξί σουτ!

Για τους "κόκκινους διαβόλους" μείωσε προσωρινά ο Μχιταριάν με γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 59', ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κάστρο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με δυνατό σουτ στο 86'.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Τζόνστοουν (46' Ρομέρο), Βαλένσια (75' Αντρέας Περέιρα), Μπεγί, Φιλ Τζόουνς (46' Ρόχο), Σο, Μπλιντ (66' ΜακΝερ), Αντέρ Ερέρα, Μάτα, Μχιταριάν (66' Γιανουζάι), Λίνγκαρντ (46' Άσλεϊ Γιανγκ), Ντεπάι (46' Ράσφορντ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πάσλακ (46' Λάρσεν), Παπασταθόπουλος (62' Μπάρτρα), Σβεν Μπέντερ (62' Μερίνο), Σμέλτσερ (64' Μπούρνιτς), Ρόντε (64' Νουρί Σαχίν), Γκονσάλο Κάστρο, Καγκάουα (63' Λάιτνερ), Αντριάν Ράμος (63' Εμρέ Μορ), Ντεμπελέ (65' Χόμπερ), Ομπαμεγιάνγκ (65' Πούλισιτς).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags