sportdog dog

Κιούσης: «Γι’ αυτό ζήτησα να δω το τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη στο ΣΕΦ»

Κιούσης: «Γι’ αυτό ζήτησα να δω το τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη στο ΣΕΦ»
24.05.2016 - 18:41

Τους λόγους του αιτήματός του προς τον Ολυμπιακό, εξήγησε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα και δηλωμένος Παναθηναϊκός, Χρήστος Κιούσης.

Για το πρωτότυπο -για τα ελληνικά δεδομένα- αίτημά του να παρακολουθήσει το τελευταίο ματς του Διαμαντίδη, αν η σειρά τελικών φτάσει σε πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Κιούσης.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Αν φτάσουμε μέχρι την άλλη Πέμπτη θα είναι το τελευταίο ματς του Δημήτρη Διαμαντίδη. Με επιστολή που έστειλα ζήτησα να είμαι εκεί. Δεν έχω λάβει απάντηση. Με έναν τρόπο μόνο μπορεί να απαντηθεί κάτι τέτοιο. Όπως το αιτήθηκα στο επίσημο mail της ομάδας, έτσι θα έρθει και η απάντηση».

Για το ότι κάτι τέτοιο στο εξωτερικό θα ήταν αυτονόητο: «Η συζήτηση είναι πολύ διαφορετική. Το βλέπουμε από την τηλεόραση και κλαίμε.

Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω ντόρο μ’ αυτό το ζήτημα. Το σημαντικότερο, για μένα, είναι να υπάρχει χώρος να εκφραστούν οι υγιείς φίλαθλοι. Ασχέτως με την απάντηση που θα λάβω, βλέπω πως αρκετός κόσμος θα ήθελε να είναι στη θέση μου. Κυρίως, αντιμετωπίζω αντιδράσεις συναίνεσης και συμπάθειας στην φίλαθλη άποψή μου που εκφράστηκε μέσω της επιστολής. Οι ιδανικές συνθήκες, φυσικά, δεν ήταν να αιτηθώ κάτι τέτοιο δημόσια και κυρίως να χρειάζεται να έχω προστασία για να πάω στο γήπεδο του Ολυμπιακού. το ιδανικό θα ήταν να πάρω τους παιδικούς μου φίλους –που τυχαίνει να είναι όλοι Ολυμπιακοί- και να πάμε με το εισιτήριό μας να δούμε το παιχνίδι».

Για το τι απάντηση περιμένει: «Δεν μπορώ να το προβλέψω. Μπορεί κάποιοι να πιθανολογούν ότι η σειρά δεν θα φτάσει τον πέμπτο τελικό. Ίσως η απάντηση να έρθει μετά τον τέταρτο τελικό, δεν ξέρω. Πάντως, δεν το δημοσιοποίησα για να εκβιάσω τη θετική απάντηση. Ίσως μου πουν ότι δεν μπορούν να απασχολούν προσωπικό για να γίνει κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε απάντηση θα είναι καλοδεχούμενη».

Για το πώς βλέπει τη σειρά των τελικών: «Μ’ αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, ίσως γίνουν πέντε μπρέικ, ίσως κανένα άλλο. Σίγουρα, βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που φαινόταν μετά τους ημιτελικούς, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ελπίδα. Όσο δυνατός κι αν αισθάνεσαι σαν σύνολο, το τελευταίο που θες είναι να βρεις στο δρόμο σου τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, ομάδες που δεν θέλουν να χάνουν. Σε τέτοιους αγώνες δεν έχει ουσία να μιλάμε για συστήματα ή παίκτες».

Για την διαιτησία: «Είναι τεράστιο κομμάτι, αλλά σε δύο τέτοια τεράστια σουτ θα πρέπει να τους βγάζουμε από τη μέση. Όταν βλέπεις σουτ σαν αυτό του Σπανούλη, που όλα ήταν αντίθετα της γεωμετρίας, λες πως άμα ο καρπός είναι προγραμματισμένος, το σουτ θα μπει. Χαίρομαι που πιο πολύ σταθήκαμε στην συγκινητική προσπάθεια που κάνει ο Πρίντεζης, παρά σε όλα τα υπόλοιπα».

Για την φιλανθρωπική κίνηση μέσω της Κιβωτού του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος, όταν είχε ξεκινήσει ως πολύ νέος ιερέας στον Κολωνό, προσέγγισε τα παιδιά μέσω του μπάσκετ. Έπαιζε μονά μαζί τους και τους μιλούσε. Έτσι δημιουργήθηκε η κιβωτός του κόσμου. Δεν μπορεί να περιγράψει κανείς το έργο που έχει κάνει, πρέπει κάποιος να το δει από κοντά για να καταλάβει. Με συγκινεί ότι υπάρχει το μπασκετικό μικρόβιο του πατέρα Αντώνιου ως αφετηρία σε όλο αυτό.

Ακόμα και αν δεν καταφέρω, τελικά, να πάω στο ΣΕΦ, μόνο που θα βρεθούμε για να παίξουμε μπάσκετ με τα παιδιά της Κιβωτού είναι και πάλι μεγάλο κέρδος».

Τελευταία Σχόλια

Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!

Τελευταία Νέα