Facebook Pixel Η... αλαζονεία των Ολλανδών πριν τον ΠΑΟΚ!
| 2016-07-30 21:58:00

Η... αλαζονεία των Ολλανδών πριν τον ΠΑΟΚ!

Η... αλαζονεία των Ολλανδών πριν τον ΠΑΟΚ!

Μόνο χαμηλά τη μπάλα δεν κρατούν στον Άγιαξ...

Μπορεί το 1-1 στο Amsterdam Arena να δίνει στον ΠΑΟΚ το πάνω χέρι στην υπόθεση - πρόκριση, ωστόσο, καθόλου δεν φαίνεται πως πτοούνται από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι Ολλανδοί.

Από τις δηλώσεις που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής στον Άγιαξ, παίχτες και τεχνικό επιτελείο πιστεύουν πως το βράδυ της Τετάρτης θα πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στο "καζάνι" της Τούμπας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο Γκουντέλι: «Έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό, που κάνει... θόρυβο επί 90 λεπτά. Εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τα πυροτεχνήματα και τα καπνογόνα. Νομίζω είμαστε ακόμα το φαβορί. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, θέλουμε τη νίκη. Είμαι αισιόδοξος».

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας Γιάσπερ Σίλεσεν, παρουσιάστηκε και εκείνος σίγουρος ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, λέγοντας πως: «Την Τετάρτη θα προκριθούμε».

Την αισιοδοξία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν έκρυψε και ο 18χρονος επιθετικός της ομάδας, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, τονίζοντας πως: «Είναι ένα ματς που θα πάμε για να νικήσουμε. Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να νικήσουμε στο πρώτο ματς από το να φέρουμε ισοπαλία 1-1. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να τα καταφέρω ξανά».

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags