Facebook Pixel Κετσετζόγλου: To... θηρίο έχασε αήττητο και έναν τίτλο από την ΑΕΚ
| 2016-07-31 20:10:00

Κετσετζόγλου: To... θηρίο έχασε αήττητο και έναν τίτλο από την ΑΕΚ

Κετσετζόγλου: To... θηρίο έχασε αήττητο και έναν τίτλο από την ΑΕΚ

Από αύριο βγαίνουν τα εισιτήρια και στα εκδοτήρια, για τους παραδοσιακούς, και μπαίνουμε για τα καλά στην τελική ευθεία για την μεγάλη ρεβάνς.

Έρχεται ένας μεγάλος ευρωπαϊκός αγώνας για την ΑΕΚ. Μπορεί να είναι τρίτος προκριματικός, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος γιατί πρέπει να στερηθείς τα αυτονόητα για να καταλάβεις την αξία τους. Κι αυτό το μάθημα ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Περιμένω τον αγώνα με την Σεντ Ετιέν όπως περίμενα τότε τον αγώνα με την Μίλαν ή μετά τον αγώνα στις Βρυξέλλες, όπου ήταν αυτονόητο επίσης ότι έμπαινες στο μετρό και στο λεωφορείο χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Μην τα ξεχνάμε κι αυτά…

Έτσι με αυτή την προσμονή περιμένω όπως πιστεύω όλοι τον αγώνα της Πέμπτης. Έτσι περιμένουν και τα παιδιά μας, γιατί σίγουρα η Ευρώπη για τους ποδοσφαιριστές είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο έξτρα κίνητρο σε προσωπικό επίπεδο. Κι αν το γήπεδο δεν είναι γεμάτο την Πέμπτη, όπως θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη εποχή, είναι σίγουρο πως η ατμόσφαιρα θα είναι σούπερ και ο κόσμος πολύς. Οι συνθήκες θα είναι οι καλύτερες και η ομάδα θα είναι έτοιμη και σοβαρή. Από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το σίγουρο, όμως, είναι πως από τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν και χωρίς δύο παίκτες κλειδιά, τον Αλμέιδα και τον Πατίτο, που αποκτήθηκαν για βασικοί και για να κάνουν διαφορά, η ΑΕΚ έδειξε πως είναι ένα επίπεδο πάνω. Και ότι και να γίνει την Πέμπτη, ότι κι αν γίνει στον επόμενο γύρο, όπου μακάρι να είμαστε, το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ φέτος μπορεί το πρωτάθλημα. Αν το πρωτάθλημα είναι επιτέλους κανονικό όπως ελπίζουμε μετά από 20 χρόνια βρόμας και μπόχας, η ΑΕΚ έχει μόνο στόχο το πρωτάθλημα. Κι αυτό πρέπει να είναι εμμονή στα αποδυτήρια της ομάδας και σε όλους μας από… χθες.

Δεν υπάρχει κανείς λόγος για το αντίθετο. Και το… θηρίο που πέρυσι γελοιοποίησε το πρωτάθλημα με τις τόσες νίκες μέσα στο 2016 έχασε καθαρά δυο φορές από την ΑΕΚ. Μόνο από την ΑΕΚ. Την πρώτη το αήττητο, την δεύτερη έναν τίτλο. Δεν υπήρχε κανένα αδιάφορο ματς, το αντίθετο ήταν δύο παιχνίδια που έκριναν πολλά. Και η ΑΕΚ τα πήρε και τα δύο. Δεν έχουν λοιπόν ΚΑΝΕΝΑ λόγο οι παίκτες της ΑΕΚ να αισθάνονται ότι μειονεκτούν σε οτιδήποτε. Αντίθετα φέτος η ομάδα είναι σίγουρα καλύτερη και με καλύτερο προπονητή από πέρυσι, χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της.

Γιατί τουλάχιστον ένα σέντερ μπακ και ένα κεντρικό χαφ ακόμη πρέπει να αποκτήσει οπωσδήποτε, όταν λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Στο κέντρο της άμυνας και αριθμητικά είναι δεδομένο ότι χρειάζεται άλλος ένας και στο κέντρο είναι επίσης απαραίτητη μια έξτρα λύση. Χρόνος υπάρχει πλέον, δεν βιαζόμαστε. Αλλά μέχρι 31 Αυγούστου οι δύο έξτρα παίκτες πρέπει να είναι εδώ. Όμως από τώρα το πρωτάθλημα πρέπει να είναι εμμονή. Για όλους...

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags