Facebook Pixel Γκαζι-Άρης, κυριολεκτικά, ο Αγκουστιέν!
| 2016-08-01 10:12:00

Γκαζι-Άρης, κυριολεκτικά, ο Αγκουστιέν!

Γκαζι-Άρης, κυριολεκτικά, ο Αγκουστιέν!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Κέμι Αγκουστιέν, έχει μια κάπώς... αμφιλεγόμενη σχέση με τα αυτοκίνητα!

Ο Κεμί Αγκουστιέν έχει την φήμη του... σκληρού μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και εκείνη του... ατίθασου στον δρόμο και συγκεκριμένα πίσω από το τιμόνι.

Πριν περίπου τρία χρόνια και σε διάστημα μόλις λίγων μηνών, ο Ολλανδός μέσος είχε καταφέρει να γίνει πρώτο θέμα στην Αγγλία με δύο περιστατικά που αμφότερα έλαβαν χώρα στους δρόμους τυ Νησιού.

Αρχικά το 2012 και ενώ αγωνιζόταν στν Σουόνσι, ο Αγκουστιέν σώθηκε από θαύμα όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια αυτό γύρισε δύο φορές στον αέρα. Ενα ατύχημα από το οποίο επέστρεψε μετά από δύο μήνες στην αγωνιστική δράση. Υπήρξε όμως και συνέχεια.

Τον Απρίλιο του 2013, ο 26χρονος τότε ανασταλτικός μέσος βρέθηκε αντμέτωπος με την καταηγορία της παραβίασης του ορίου ταχύτητας. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Αγγλων, συνολικά παραβίασε τέσσερις φορές το όριο ενώ είχε περάσει μιά φορά και με κόκκινο.

Για τους παραπάνω λόγους και ενώ είχε ήδη 6 βαθμούς στο point system των Αγγλων, έφτασε συνολικά τους 39 (!) και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 12 μήνες.

Πολύ απλά, ήσυχο στον δρόμο δεν τον λες...

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags