Facebook Pixel Φτιάχτηκε ο Αλαφούζος: Τα σκάει για μεταγραφάρα!
| 2016-08-04 23:15:00

Φτιάχτηκε ο Αλαφούζος: Τα σκάει για μεταγραφάρα!

Φτιάχτηκε ο Αλαφούζος: Τα σκάει για μεταγραφάρα!

Οι εμφανίσεις με την ΑΪΚ, η χαλαρή πρόκριση και η αίσθηση ότι κάτι καλό χτίζεται φέτος από τον Στραματσόνι, έχουν ενθουσιάσει τον πρόεδρο που ετοιμάζει και νέο «χτύπημα»!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στα παιχνίδια με την ΑΪΚ ότι διαθέτει ένα πολύ καλό υλικό που αν δέσει ακόμα περισσότερο μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν.

Δεν ήταν μόνο η άνετη πρόκριση κόντρα στους Σουηδούς, αλλά και οι καλές εμφανίσεις που δείχνουν ότι οι Πράσινοι έχουν ανεβάσει το επίπεδο σε σχέση με πέρυσι.

Αυτό, φυσικά, το παρατηρεί και ο Γιάννης Αλαφούζος που παρουσιάζεται ενθουσιασμένος από τη δουλειά του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και τις κινήσεις που έγιναν για την ενίσχυση της ομάδας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον το αφεντικό της ΠΑΕ ετοιμάζεται να κάνει και το τελευταίο ...χατίρι στον Ιταλό τεχνικό, με την απόκτηση ενός καλού στόπερ που θα προορίζεται για βασικός αντί του Ιβάν Ιβανόφ, ο οποίος δείχνει μέχρι στιγμής ο πιο αδύναμος κρίκος της ενδεκάδας.

Οι Πράσινοι περιμένουν πάντα τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, έχουν στείλει το μήνυμά τους στον παίκτη ότι τον θέλουν ως ελεύθερο, ωστόσο πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για κάποιον άλλον κεντρικό αμυντικό. 

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος να δώσει παραπάνω χρήματα από το υπολογισμένο μπάτζετ, προκειμένου να φέρει στην ομάδα έναν στόπερ εγνωσμένης αξίας που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα και τη δυναμική της οπισθοφυλακής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags