Facebook Pixel Πού θα δούμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;
Life
| 2016-08-25 17:23:00

Πού θα δούμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

Πού θα δούμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

Διαβάστε ποια κανάλια θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ το βράδυ της Πέμπτης, αλλά και σε ποιο «ελεύθερο» κανάλι θα δούμε την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στις 20:00, οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τη Μπρόντμπι, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι τεταμένο. Το παιχνίδι θα το δείξει ο OTE Sport 2 HD.

Στις 21:00 (Novasports 1) αρχίζει και η δράση στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας σε ένα σχετικά εύκολο ευρωπαϊκό βράδυ μετά το 3-0 εκτός έδρας, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρούκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:45, από το Novasports 2.
 

Η κλήρωση για το Champions League και το Europa League

Με διπλή τηλεοπτική κάλυψη από ΕΡΤ1 και ΟΤΕ TV η κλήρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο UEFA Champions League. Από τις 18.00, ο OTE Sport 1HD και η εκπομπή «UEFA Champions League Group Stage Pre Show» μέσω των απεσταλμένων του καναλιού στο Μονακό, Χρήστου Σωτηρακόπουλου και Στέφανου Αβραμίδη, θα μεταφέρουν όλα τα νέα σχετικά με την διαδικασία της κλήρωσης που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την Παρασκευή στις 14.30 θα γίνει και η κλήρωση του φετινού UEFA Europa League, εκεί όπου ευελπιστούμε να έχουμε τριπλή συμμετοχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags