Facebook Pixel Έχει βάλει 100εκ. ευρώ αλλά για φορ… ανακαλύφθηκαν καβούρια!
| 2016-09-02 10:08:00

Έχει βάλει 100εκ. ευρώ αλλά για φορ… ανακαλύφθηκαν καβούρια!

 Έχει βάλει 100εκ. ευρώ αλλά για φορ… ανακαλύφθηκαν καβούρια!

Εννοείται πως αν έρθουν μία – δύο νίκες, θα ξεχάσουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κλασικό φορ. Γράφει ο Κυριάκος Κύρτσος.

Μία από τις πιο πετυχημένες ατάκες του Άγγελου Αναστασιάδη πριν από πολλά χρόνια δεν είναι τόσο ευχάριστη για τη Θεσσαλονίκη. «Αυτή η πόλη είναι κακιά» είχε πει ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ, ερμηνεύοντας μία κατάσταση που επικρατούσε. Μία από τις πολλές. Επαναλαμβανόμενες. Δεν ξέρω αν όντως είναι κακιά η πόλη, όμως είναι σίγουρο πως κάτι έχει με το θέμα της μίρλας. Τρέφεται από αυτή θαρρείς. Αρέσει; Πουλάει; Δε ξέρω τι στην ευχή, όμως μετά από αρκετά χρόνια πια στο επάγγελμα, αντιλαμβάνομαι πως ο κόσμος έχει μάθει με αυτό και στην πραγματικότητα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Είναι λιγότερες οι καλές στιγμές από τις κακές και αυτός είναι ίσως ένας λόγος. Δεν ξέρω πως είναι στην Αθήνα. Υποψιάζομαι κάπως διαφορετικά, αν και είναι αλήθεια ότι γενικά η γκρίνια, είναι στο αίμα του έλληνα.

 

Είναι στιγμές πάντως που αληθινά είναι να τρελαίνεσαι με ότι βλέπεις και διαβάζεις. Έχει άλλωστε μπει τόσο εύκολα το σχόλιο του καθενός πλέον στη ζωή μας, που μία βόλτα στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμη και στα comments κάτω από κάποιο ρεπορτάζ, μπορεί να σε κάνει κοινωνό κάθε πιθανής ή απίθανης σκέψης.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να κριθεί ή ακόμη και να κατηγορηθεί για πολλά. Βιάζεται να ενθουσιαστεί; Βιάζεται. Αλλάζει με ευκολία τους προπονητές; Τους αλλάζει. Δε μένει πιστός σε ένα πλάνο; Δε μένει. Κάνει κακές επιλογές συνεργατών; Πιθανώς κάνει. Αυτά και αρκετά ακόμη; Ας υποθέσουμε πως ναι. Από αυτό όμως, μέχρι να διαβάζει κανείς ότι ο άνθρωπος αυτός έχει καβούρια στην τσέπη και δεν δίνει χρήματα για να πάρει ο ΠΑΟΚ επιθετικό, απέχει παρασάγγας. Μιλάμε για αληθινή τρέλα.

 

Ο κ. Σαββίδης μέχρι σήμερα, μπορεί να έχει δώσει περισσότερα από 100εκ. Ευρώ. Σε μία ομάδα που αν δεν την έπαιρνε, θα είχε πιθανώς την τύχη άλλων μεγάλων συλλόγων, που θα ήταν ίσως δύσκολο να ορθοποδήσει και που σήμερα απολαμβάνει πολυτελειών που για άλλες ομάδες δεν είναι καν στη σκέψη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, αποδεδειγμένα έχει επενδύσει πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ και γενικότερα σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο, που αληθινά ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί να προσελκύσει έναν επενδυτή. Με βάση όμως όλα αυτά, πως στην ευχή να σκεφτεί κανείς ότι έχει… καβούρια στην τσέπη και δεν παίρνει επιθετικό;

 

Πιθανώς ο Μίχελ να μην το χειρίστηκε σωστά. Πιθανώς να μην υπήρξε καλή συνεννόηση; Δεν ξέρω τι υπήρξε ή δεν υπήρξε. Δεν μπορούμε όμως να πιστέψουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδινε χρήματα. Που έδινε. Αποδεδειγμένα, βάσει των προτάσεων που έκανε. Καλό θα είναι απλώς να αντιληφθούν ορισμένοι οπαδοί και ποια ομάδα υποστηρίζουν, σε ποιο πρωτάθλημα παίζει κ.τ.λ.

 

Γενικά ο ΠΑΟΚ έχει ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Πιθανώς όχι τόσο αγωνιστική αλλά σίγουρα και αγωνιστική. Καλό θα είναι, έστω και μία φορά, το σύνολο των φιλάθλων του να την απολαύσουν, να την ενισχύσουν και να αφήσουν στην άκρη κάθε είδους γκρίνια που δεν έχει και κανένα απολύτως νόημα, όπως και καμία απολύτως λογική.

 

Υ.Γ. 1 Σίγουρα τα όσα γράφουμε δεν αποτυπώνουν το σύνολο των οπαδών.

 

Υ.Γ.2 Ο Ιβάν είχε πιθανώς πει από μόνος του ότι θα έρθει φορ δημιουργώντας προσδοκίες όμως επίσης πιθανώς να μην ήταν απολύτως στο χέρι του να γίνει η κίνηση γιατί δεν κρίθηκε από τους συνεργάτες του ότι άξιζε.

 

Υ.Γ.3 Εννοείται πως αν έρθουν μία – δύο νίκες, θα ξεχάσουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κλασικό φορ. Μέχρι το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα που θα συνδυαστεί με χαμένη ευκαιρία του Κλάους…

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags