Facebook Pixel Έξαλλος ο Στραματσόνι! Ποιους παίκτες… έκραξε;
| 2016-09-16 17:11:00

Έξαλλος ο Στραματσόνι! Ποιους παίκτες… έκραξε;

Έξαλλος ο Στραματσόνι! Ποιους παίκτες… έκραξε;

Τρελαμένος ήταν ο Ιταλός προπονητής μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ. Μπήκε στα αποδυτήρια και έβαλε τις φωνές, ενώ τα έχωσε και σε συγκεκριμένους παίκτες…
 

Ο Στραματσόνι ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος για την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον Άγιαξ και από τον τρόπο που χάθηκε ένα… δικό τους παιχνίδι και για αυτό αμέσως μετά την λήξη, μπούκαρε στα αποδυτήρια και έγινε χαμός!

Ο Ιταλός, ίσως για πρώτη φορά ήταν τόσο νευριασμένος, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε ο Παναθηναϊκός ένα παιχνίδι στην έδρα του, στο οποίο προηγήθηκε πάρα πολύ νωρίς.

Ο κόουτς των Πρασίνων είχε φοβερά παράπονα από τους παίκτες του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έκαναν εύκολα λάθη, ενώ τα… έχωσε σε Γουακάσο για την αντίδραση του στην κόκκινη κάρτα, στον Μέστο για το διπλό λάθος του στην φάση του πέναλτι, αλλά και στον Βιγιαφάνιες για τον τρόπο που έχασε την μπάλα στην φάση που βλέπει δεύτερη κίτρινη ο Ιβανόφ.

Ο Στραματσόνι είχε πάρα πολλά νεύρα και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε κάποιες… τιμωρίες παικτών, βγάζοντας τους εκτός ενδεκάδας από τα επόμενα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags