Facebook Pixel Τριάδα... προθέρμανσης πριν από τη μάχη του Σαββατοκύριακου
| 2016-10-21 13:08:00

Τριάδα... προθέρμανσης πριν από τη μάχη του Σαββατοκύριακου

Τριάδα... προθέρμανσης πριν από τη μάχη του Σαββατοκύριακου

Το Σαββατοκύριακο έχει πολλές ευκαιρίες για ταμείο, ωστόσο η αρχή πρέπει να γίνει από την Παρασκευή. Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε από το σημερινό (21/10) κουπόνι.

Γκαζιάντεπσπορ - Καϊσέρισπορ

Η Γκαζιαντέπ φιλοξενήθηκε από την Κασίμπασα, η οποία προερχόταν από την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα και είχε ανεβασμένη ψυχολογία. Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν για "ενέσεις" καθώς ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ούτε μία φάση άξια λόγου. Όσο για την Καϊσέρισπορ; Φιλοξένησε την πρωταθλήτρια Μπεσίκτας μετά την διακοπή και ευελπιστούσε να κόψει βαθμούς από τους "μάυρους αετούς", προερχόμενη φυσικά από το ματς που ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της ουραγού Κασίμπασα. Εκτός έδρας η Καϊσέρισπορ πραγματοποιεί άσχημες εμφανίσεις και δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στα 10 από τα 11 τελευταία ματς, ενώ θα έχει σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή (Σο) και (Μπαμπιαλά). Από την άλλη η γηπεδούχος φέτος είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει το τρίποντο. Άσσος με κάλυψη στην ισοπαλία.

Γκαζιάντεπσπορ - Καϊσέρισπορ 1 DNB (1.73)

ΟστάνδηΚόρτραϊκ

Γειτονικό ντέρμπι στην περιοχή της δυτικής Φλάνδρας. Η Οστάνδη πανηγύρισε το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-2 στην έδρα της Μαλίν. Όσο για την Κορτράικ; Διατήρησε το εντός έδρας αήττητο παραχωρώντας ισοπαλία 3-3 στη Σταντάρ Λιέγης. Βροχή τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (3-3) με τη διαφορά ότι η Κόρτραϊκ είχε 100% ευστοχία στις ευκαιρίες που δημιούργησε σε αντίθεση με τη Σταντάρ η οποία μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα, έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες από ένα σημείο κι έπειτα να συμβιβάζονται με την ιδέα της ισοπαλίας. Τι ποντάρουμε; Η Οστάνδη πέρα από το αβαντάζ της έδρας διαθέτει και μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την Κόρτραϊκ η οποία μακριά από το «Γκούλντενσπορεν» χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της. Οριακά αποδεκτό το 1.90 στον άσο.

Χάβρη - Αζαξιό

Πρώτο παιχνίδι του Ολιβιέ Τανσό στον πάγκο της και πρώτη του νίκη. Ηταν η τρίτη κολλητή της αλλά οι δύο προηγούμενες ήταν με τον Μπομπ Μπράντλει. Ο Τανσό ανέλαβε μετά το 2-1 επί της Σοσό και αξιοποιώντας και τη διακοπή δούλεψε το επιθετικό κομμάτι όπως ήθελε ώστε να παρουσιάσει την ομάδα του σε 4-4-2. Όσο για την Αζαξιό; Τελικά στην Κορσική πρέπει να την παίρνει κανείς πολύ στα σοβαρά. Στο «Κοτί» πήρε τους 13 από τους 15 βαθμούς της. Εκτός Κορσικής δεν έχει πολλές απαιτήσεις και τις περισσότερες φορές φεύγει ηττημένη. Κοντά στο 1,85 ο άσος είναι αρκετά ικανοποιητικός.

Χάβρη - Αζαξιό 1 (1.83)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags