Facebook Pixel Πληρώνουν τα πολλά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2016-11-23 12:40:00

Πληρώνουν τα πολλά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Πληρώνουν τα πολλά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Τσάμπιονς Λιγκ πράξη... δεύτερη. Η ανάλυση των αγώνων έδειξε τα πολλά γκολ έχουν τύχη να πληρώσουν και μάλιστα σε πολύ καλές αποδόσεις.

ΡοστόφΜπάγερν Μονάχου

Με το βαρύ 5-0 στο Μόναχο είχε αρχίσει το ταξίδι της στη μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση η Ροστόφ και τώρα έχοντας πλέον αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού υποδέχεται τους Βαυαρούς, έχοντας ως σύμμαχο και το τσουχτερό κρύο. Στο προηγούμενο ήταν πολύ ανταγωνιστική κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις (1-2) της στέρησε την ευκαιρία να πάρει έναν βαθμό, να ξεπεράσει στη βαθμολογία την Αϊντχόφεν και να έχει πλεονέκτημα όσον αφορά την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Όσο για τη Μπάγερν; Μπορεί να ήταν αήττητη, έχοντας βέβαια 3 ισοπαλίες, μέχρι το Σάββατο και το ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ, αλλά στη Βεστφαλία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, ξεκίνησε άσχημα και βρέθηκε νωρίς μόλις στο 11' πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια είχε μια ανούσια κατοχή χωρίς να μπορέσει να απειλήσει σοβαρά (πέρα από το δοκάρι του Αλόνσο) την αντίπαλη εστία. 1-0 το τελικό σκορ, πρώτη ήττα για την ομάδα του Αντσελότι που πλέον βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από την ομάδα-θαύμα Λειψία. Μόνο νίκη χρειάζεται η Μπάγερν, ώστε να διεκδικήσει τελευταία αγωνιστική την πρωτιά στον όμιλο και δικαίως είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Φιλότιμη και μαχητική εντός η Ροστόφ μπορεί να πετύχει ένα τέρμα, αλλά μέχρι εκεί. Μικρό το διπλό, το συνδυάζουμε με το over ανεβάζοντας σε ικανοποιητικά επίπεδα την απόδοση.

ΡοστόφΜπάγερν Μονάχου 2 & Over 2.5 (1.80)

ΆρσεναλΠαρί Σεν Ζερμέν

Κόντρα στη ροή του αγώνα και αν και δεν το δικαιούταν, η Άρσεναλ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμεινε στο 69΄ πίσω στο σκορ, θα μπορούσε να είχε δεχθεί και 2ο τέρμα, πάντως στο 89΄ ο Ζιρού (που είχε περάσει ως αλλαγή) "καθάρισε" για το 1-1. Προς το παρόν διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, είναι στο -3 από την κορυφή. Από την άλλη, σταθερά ανοδική η πορεία της Παρί τις τελευταίες εβδομάδας, αφού η ομάδα του Έμερι μετράει 4 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. 3 από αυτές πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, η 4η το Σάββατο που μας πέρασε, στο εντός έδρας 2-0 απέναντι στη Ναντ. Παραμένει σταθερά στη 2η θέση και στο κατόπι της πρωτοπόρου Νις (στο -3). Τι ποντάρουμε; Ήδη βρίσκονται στην επόμενη φάση, απόψε όμως κρίνεται η πρωτιά του ομίλου. Πιο βολικά αποτελέσματα ψάχνει η Άρσεναλ, που παίζει και εντός έδρας, αλλά είναι και φορμαρισμένη. Σε ανοδική πορεία και η Παρί πάντως, δε θα μείνει "άσφαιρη". Έχει αξία το παιχνίδι με τα γκολ, στο 1.87 το over 2.5, στο 1.70 το G/G, αξίζει και ο συνδυασμός τους.

ΆρσεναλΠαρί Σεν Ζερμέν G/G & Over (2.20)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags