Facebook Pixel Εκτός ο Μπεργκ με Θέλτα - Διαβάστε γιατί!
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-07 21:15:00

Εκτός ο Μπεργκ με Θέλτα - Διαβάστε γιατί!

Εκτός ο Μπεργκ με Θέλτα - Διαβάστε γιατί!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τον Σουηδό αστέρα ενόψει της αναμέτρησης για την τελευταία αγωνιστική του Europa League...

Έκπληξη από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος επέλεξε να μην συμπεριλάβει τον Μάρκους Μπεργκ στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τη Θέλτα!

Ο Έλληνας τεχνικός είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου πως ίσως αφήσει εκτός έναν-δυο ποδοσφαιριστές για να τους δώσει ανάσες και για αυτόν τον λόγο προχώρησε σε αυτή την επιλογή με τον Σουηδό αστέρα, ώστε να τον έχει "φρέσκο" στα παιχνίδια που έρχονται στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Κριστιάν Λεντέσμα, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκαν τέσσερις πιτσιρικάδες, με τον Ευαγγέλου να ξεπερνά τον τραυματισμό του και πλαισιώνει τους Ξενόπουλο, Χατζηγιοβάννη και Μίγγο στην 22άδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (8/12) αγώνα με τη Θέλτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Αρκετό κρύο σήμερα στο Κορωπί στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα με τη Θέλτα. Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησε ο Σάμπα ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 22μελη αποστολή που αποτελείται από τους Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags