Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Πρέπει να βρούνε τον τρόπο όλοι τους
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-08 18:38:00

ΚΟΛΚΑΣ: Πρέπει να βρούνε τον τρόπο όλοι τους

ΚΟΛΚΑΣ: Πρέπει να βρούνε τον τρόπο όλοι τους

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ πριν τον σημερινό τελικό με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Με δεδομένο πως είναι το τελευταίο μου κείμενο πριν τον τελικό με την Λίμπερετς, καλό είναι να παρουσιάσω κάποια δεδομένα για τον αγώνα που έρχεται.

Με την ομάδα κλεισμένη στο ξενοδοχείο, με τρεις συνολικά επισκέψεις οπαδών με άγριες διαθέσεις σε Τούμπα, αεροδρόμιο και «Μακεδονία Παλλάς» και τον Ίβιτς υπό πίεση, θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Η ομάδα είναι σε άθλια κατάσταση. Όσο υπερβολικό και να ακούγεται αυτό, είναι η πραγματικότητα. Και αύριο θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα έτσι ώστε η Τούμπα να λειτουργήσει όπως πρέπει για να την βοηθήσει. Δεν υπάρχουν οι προσωπικότητες που μπορούν από μόνες τους να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη. Είναι μία έλλειψη γνωστή, είναι μία κατάσταση που όλοι ξέρουμε αλλά αποφεύγουμε να παραδεχτούμε μέσα μας.

Από τα όσα διαφαίνονται ο Ίβιτς θα επαναφέρει τον Παναγιώτη Γλύκο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αυτό δείχνουν οι προπονήσεις, αυτό φαίνεται ως επικρατέστερο σενάριο. Επίσης, μεγάλες πιθανότητες επιστροφής στο αρχικό σχήμα έχει και ο Κλάους. Και αν πάρει την ευκαιρία, θα πρέπει να σκυλιάσει. Δεν ξέρω πώς θα βάλει γκολ. Θα είναι με τη ρώγα, με το κωλομέρι, πραγματικά δεν με απασχολεί. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που η κλεψύδρα έχει αδειάσει και πάντα βρίσκει τρόπο να το παστελώνει.

Επίσης δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει με δεκάρι ή θα πάει πάλι με τρεις χαφ. Στο πρώτο ενδεχόμενο δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου αν υπερτερεί ο Μπίσεσβαρ ή ο Πέλκας. Στο άλλο, η μοναξιά του Σάκχοφ στο 8 είναι πλέον μονόδρομος από τη στιγμή που σε καμία φάση ο Χαρίσης δεν πήρε κάποιο σερί αγώνων.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags