Facebook Pixel Όλες οι απαντήσεις για Τζαβέλλα! Η καφετέρια, το καυτό μοντέλο, οι σκέψεις για Ίβιτς και ΠΑΟΚ – Ποιες ομάδες τον θέλουν και τι θα κάνει ο Σκίμπε
| 2016-12-25 23:38:00

Όλες οι απαντήσεις για Τζαβέλλα! Η καφετέρια, το καυτό μοντέλο, οι σκέψεις για Ίβιτς και ΠΑΟΚ – Ποιες ομάδες τον θέλουν και τι θα κάνει ο Σκίμπε

Όλες οι απαντήσεις για Τζαβέλλα! Η καφετέρια, το καυτό μοντέλο, οι σκέψεις για Ίβιτς και ΠΑΟΚ – Ποιες ομάδες τον θέλουν και τι θα κάνει ο Σκίμπε

O SportDog ανοίγει τον φάκελο για τον Έλληνα αμυντικό. Πού βρίσκεται, τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ και τι έχει αποφασίσει να κάνει ο Σκίμπε!

Πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του; Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν; Ποιες είναι οι σκέψεις και οι προθέσεις του για το συμβόλαιο που τον «δένει» με τον ΠΑΟΚ; Γιατί θεωρεί τον εαυτό του… αποδιοπομπαίο τράγο; Ο Sportdog ανοίγει τον φάκελο Τζαβέλλα και έχει όλες τις απαντήσεις…

Από τις 29 Νοεμβρίου έως και σήμερα, ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκεται επισήμως σε… άδεια, αν και αρχικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει γνωστό πως θα προπονείται με την ομάδα Κ20. Ακόμα όμως, αυτό δεν έχει συμβεί και ίσως να μην συμβεί ποτέ. Το αν όμως ο διεθνής αμυντικός αρχίσει να προπονείται υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία ή όχι, είναι το τελευταίο που απασχολεί και τον ίδιο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ…
Αυτό που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, είναι να λυθεί το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Τζαβέλλα στις 13 Σεπτεμβρίου, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 ή τουλάχιστον να «μοιραστεί» τις απολαβές του με κάποια άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, εάν τον Ιανουάριο δεν βρεθεί ομάδα που θα θελήσει να τον αγοράσει.

Φυσικά, ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει την πρόθεση να δώσει στον Τζαβέλλα όλα τα χρήματα που αυτό προβλέπει, προκειμένου να επέλθει το διαζύγιο. Ιδανικά, ο Σαββίδης θα ήθελε ο ΠΑΟΚ να έχει κάποιο κέρδος, ακόμα και μικρό ή στην χειρότερη περίπτωση να μην έχει μεγάλη ζημία.
Μέχρι στιγμής, ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν έχει δείξει διάθεση να παραιτηθεί των δικαιωμάτων που του προσφέρει το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από τρεις μήνες, ενώ από την πλευρά του ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του με ομάδες του εξωτερικού για την παραχώρηση του πρώην αρχηγού του Δικεφάλου του Βορρά.

Σε επίπεδο φημολογίας, για την απόκτηση του Τζαβέλλα δείχνουν ενδιαφέρον ομάδες της Γερμανίας (έχει γραφτεί πως ο μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκος τον έχει προτείνει σε Αμβούργο και Μάιντς) και της Ισπανίας (υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Εσπανιόλ), ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν φήμες αλλά και δημοσιεύματα πως για τον 29χρονο αμυντικό δείχνουν ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Γιώργος Τζαβέλλας το έχει περάσει κυρίως στην Αθήνα, έχοντας περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με την καφετέρια που διατηρεί στον Βύρωνα αλλά και να βλέπει τους «κολλητούς» του, που στο μεγαλύτερο μέρος τους δεν έχουν επαγγελματική σχέση με το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, δείχνει να περνάει περισσότερο καλά από ποτέ μαζί με το γνωστό μοντέλο, Αθηνά Πικράκη, με την οποία τα ξαναβρήκε μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρισμού. Απόδειξη, οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει και οι δυο στους λογαριασμούς που έχουν στο Instagram. Δημοσίως αυτή τη φορά, ο Τζαβέλλας δεν έχει πάρει θέση για τα όσα του «χρέωσε» ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα αλλά και μετά το παιχνίδι Κυπέλου με τα Τρίκαλα τρεις ημέρες μετά, όπως είχε κάνει με το περιβόητο post του στο Instagram πριν από δύο χρόνια, χαρακτηρίζοντας ψεύτη τον Άγγελο Αναστασιάδη όταν αυτός τον έθεσε εκτός ομάδας.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο διεθνής αμυντικός έχει… θετικά συναισθήματα για τον Βλάνταν Ίβιτς αλλά και τον Λούμπος Μίχελ. Αντίθετα, θεωρεί πως στην πλάτη του παίχτηκε ένα unfair παιχνίδι και πως ήταν ο εύκολος στόχος για να βρεθεί ένας… ένοχος για τα άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ.

Το σενάριο ο Τζαβέλλας να στραφεί νομικά κατά του Βλάνταν Ίβιτς για συκοφαντική δυσφήμιση, παραμένει υπαρκτό. Ίσως αυτό συμβεί αφού πρώτα τελειώσει η επαγγελματική σχέση του με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον ίδιο, είναι να μπει σύντομα ένα τέλος σε αυτή την περίοδο της… απραξίας του. Και αυτό γιατί όσο και αν προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, είναι αδύνατον να παραμείνει σε τοπ φόρμα με ατομικές προπονήσεις και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά.

Η θέση του πάντως στην Εθνική, δεν φαίνεται να κινδυνεύει μιας και ο Μίχαελ Σκίμπε τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και ο Γερμανός δεν δείχνει να επηρεάζεται και τόσο πολύ από το αν ένας παίκτης δεν είναι «ενεργός», όπως έχει αποδείξει με τις κλήσεις του Μανιάτη και του Τζιόλη το προηγούμενο διάστημα.

Οι επόμενες ημέρες, θα είναι κρίσιμες για το θέμα που συνεχίζει να απασχολεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Υπάρχει πάντως και το σενάριο για δανεισμού του Τζαβέλλα, εάν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες του Μίχελ για πώλησή του. Μέχρι στιγμής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν δείχνει πρόθεση να αποζημιώσει πλήρως τον Τζαβέλλα και να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ ο Αθηναίος αμυντικός δεν «κλωτσάει» στο ενδεχόμενο να πωληθεί ή να δοθεί σε πρώτη φάση δανεικός, εφόσον η νέα ομάδα του καλύπτει τις αγωνιστικές φιλοδοξίες του και τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Υπάρχουν πάντως οπαδοί του ΠΑΟΚ που «βομβαρδίζουν» σε κάθε ευκαιρία τον Τζαβέλλα με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, υπάρχουν και αυτοί που συνεχίζουν να τον θεωρούν ως τη βασική αιτία της κακής πορείας του Δικεφάλου του Βορρά πριν τη νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς. «Όπλο» αυτών που θεωρούν πως η αποχώρηση Τζαβέλλα έχει κάνει καλό στον ΠΑΟΚ; Το ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, στα οποία έχει πετύχει 17 γκολ και κατέκτησε τέσσερις νίκες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags