Facebook Pixel Από αλλού το περίμεναν κι από αλλού έρχεται - Η απίθανη καραμπόλα φέρνει παικταρά στο Λιμάνι!
| 2016-12-29 11:15:00

Από αλλού το περίμεναν κι από αλλού έρχεται - Η απίθανη καραμπόλα φέρνει παικταρά στο Λιμάνι!

Από αλλού το περίμεναν κι από αλλού έρχεται - Η απίθανη καραμπόλα φέρνει παικταρά στο Λιμάνι!

Τρελή ανατροπή στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού! Ποιος φεύγει εντέλει και πού θα μετακομίσει; Φουλάρουν πλέον οι Πειραιώτες για να πάρουν τον αντικαταστάτη του! 

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες που γίνονται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό όσον αφορά τα μεταγραφικά, καθώς αναμένονται σημαντικές προσθαφαιρέσεις στη γραμμή κρούσης.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει ανατροπή στο θέμα του ενδιαφέροντος από την Κίνα, καθώς πλέον είναι αρκετά πιθανό, ο Καρντόσο να είναι τελικά αυτός που θα κάνει το μακρινό ταξίδι και όχι ο Ιντέγε!

Η Σανγκάι Σενούα του Γκουστάβο Πογέτ φέρεται να είναι η ομάδα που έχε μπει δυναμικά στο κόλπο της διεκδίκησης του Παραγουανού φορ και εφόσον δεν βρουν κάτι... καλύτερο, τότε θα κινηθούν για τον άσο του Ολυμπιακού.

Οι Κινέζοι, άλλωσε, είχαν ζητήσει τον παίκτη και το καλοκαίρι του 2015 από την Τραμπζονσπόρ, αλλά οι Τούρκοι είχαν απαιτήσει 10 εκ. ευρώ και η μεταγραφή δεν προχώρησε ποτέ.

Πλέον, το deal μπορεί να γίνει με λιγότερα χρήματα, ενώ η διοίκηση θέλει να κάνει το χατίρι στον πρώην προπονητή της Ένωσης που έχει πει ότι "θέλουμε 2-3 πρωτοκλασάτους παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά".

Η Σανγκάι Σενούα τερμάτισε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στις 30 Οκτωβρίου και έχει τεράστια οικονομική δύναμη. Μπορεί να πάρει κυριολεκτικά όποιον παίκτη θέλει, ενώ πριν λίγες μέρες απέκτησε τον Κάρλος Τέβες με συμβόλαιο 40 εκ. ευρώ το χρόνο!

Πάντως, αυτή η απρόσμενη εξέλιξη αναγκάζει τον Ολυμπιακό να επισπεύσει τις επαφές για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ. Όπως σας γράψαμε από χθες, υπάρχει συμφωνία με τον Πανιώνιο και πλέον το βάρος έχει πέσει στον παίκτη που ακόμα δεν έχει πει το "ναι", αλλά είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να δεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags