Facebook Pixel Η διακοπή στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, τα δακρυγόνα και άλλα πολλά... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-13 11:21:00

Η διακοπή στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, τα δακρυγόνα και άλλα πολλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διακοπή στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, τα δακρυγόνα και άλλα πολλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα, 13 Ιανουαρίου του 1991, διεξήχθη το αξέχαστο, για πολλούς και διάφορους λόγους, ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-2) το οποίο δεν έμελλε να τελειώσει...

Οι «ερυθρόλευκοι» την εποχή των «πέτρινων χρόνων» έχουν εξαιρετική ομάδα με τον Ολεγκ Μπλαχίν και ίσως είναι η πρώτη φορά που δείχνουν ικανοί για τον τίτλο. Το ντέρμπι είναι τη 15η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην κορυφή .

Ο Τσιαντάκης ανοίγει το σκορ (6'), ο Γεωργιάδης ισοφαρίζει (10') αλλά ο Τσαλουχίδης ξαναβάζει μπροστά τον Ολυμπιακό στο 54'. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον έλεγχο, αλλά στο 84' μετά την αποβολή του Στέλιου Μανωλά πέφτουν βροχή τα δακρυγόνα!

Ο διαιτητής Σταύρος Ζακεστίδης διακόπτει το ματς και όταν είδε ότι η ατμόσφαιρα δεν καθάριζε, το διέκοψε οριστικά. Τότε ο κανονισμός προέβλεπε επανάληψη από την αρχή και η «Ένωση» με γκολ του Μπατίστα στη Ρόδο επικράτησε με 1-0!

Στον Ολυμπιακό διαμαρτύρονται έντονα, ενώ ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος που παρέδωσε μάλιστα στον αστυνομικό διευθυντή κομμάτι του βλήματος δακρυγόνου που έπεσε στο γήπεδο, είχε πει πως η απόφαση είναι δίκαια βάση κανονισμού, προσθέτοντας ότι: «Και εγώ στη θέση του Ολυμπιακού θα φώναζα, γιατί θα ένοιωθα αδικημένος, αλλά απλά εφαρμόστηκε ο κανονισμός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags