Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία από τον Πανιώνιο - Πρέπει να παρέμβει ΤΩΡΑ η Λίγκα!
| 2017-01-28 23:22:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία από τον Πανιώνιο - Πρέπει να παρέμβει ΤΩΡΑ η Λίγκα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία από τον Πανιώνιο - Πρέπει να παρέμβει ΤΩΡΑ η Λίγκα!

Πολύ σοβαρά τα όσα είπε ο Νίκος Ζαμάνης «Oncamera», μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Τρίπολη και το 1-1 του Πανιωνίου με τον Αστέρα.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου, Νίκος Ζαμάνης, ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής του αγώνα με τον Αστέρα, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, είπε στον Κόρμπο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα και όχι οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Εγώ σήμερα έχω να πω τα εξής. Δε μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και τους είπε, σήμερα παιζόταν καταρχάς το παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος και του είπε εν ψυχρώ του Κόρμπου ότι 'μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς'. Σε ποιο παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος λέει ο διαιτητής στους παίκτες μου ότι τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς, είναι ντροπή.

Εμείς θα κυνηγήσουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή όσον αφορά νομικά και στην ΕΠΟ, δεν θέλουμε ποτέ να μας ξανασφυρίξει και να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει να υποστεί, σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags