Facebook Pixel Ευτυχώς που αποβλήθηκε ο Γκάλο και δεν έχασε η ΑΕΚ
| 2017-01-28 23:43:00

Ευτυχώς που αποβλήθηκε ο Γκάλο και δεν έχασε η ΑΕΚ

Ευτυχώς που αποβλήθηκε ο Γκάλο και δεν έχασε η ΑΕΚ

Ο SportDog δίνει δίκια στον Λουτσέσκου και ρίχνει κίτρινη στον Χιμένεθ που δεν "κώλωσε" στα Πηγάδια. Η επίθεση ήταν ό,τι και ό,τι, βάλε, ρε συ, Μεληκιώτη!

Αν ανοίξατε τα αεκτζήδικα σάιτς, για να διαβάσετε τί έκανε η ΑΕΚ στα Πηγάδια σίγουρα θα είδατε διθυραμβικούς τίτλους, ότι χτίζει ξανά χαρακτήρα, φτιάχνεται αμυντικά και διάφορα τέτοια γραφικά. Γι'αυτό καλύτερα γυρίστε το στο σκυλί, που εμείς τα λέμε χύμα. Εντάξει καταλαβαίνουμε τους συναδέλφους ΑΕΚτζήδες, ότι θέλουν να αντριστρέψουν το κλίμα, μετά από τόσα στραπάτσα. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γράφονται.

Λοιπόν ο SportDog είδε, ότι η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά δεν είχε συγκέντρωση και φαινόταν με γυμνό μάτι, ότι θα φάει μπαλιά στην πλάτη της άμυνάς της. Έγινε στο 6' στη φάση του Λουσέρο με τον Γκάλο, του οποίου η αποβολή ήρθε σαν θείο δώρο για τους «κιτρινόμαυρους». Γιατί; Επειδή αν έφευγε εκεί ο Αργεντινός και δεν τον έκοβε με φάουλ ο Βραζιλιάνος τότε το 1-0 θα ήταν γεγονός. Και από εκεί και μετά, άντε να μάζευε τα σπασμένα ο Χιμένεθ. Πως θα έβαζε μετά γκολ η ΑΕΚ, η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει, ούτε όταν αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες, μετά την αποβολή του Τριάδη στο 58'.

Είχε δίκιο ο Λουτσέσκου. Η Ξάνθη δικαιούταν το κάτι παραπάνω (άλλο αν δεν μπορούσε να το πάρει), γιατί η Ένωση δεν υπήρχε επιθετικά και συν τοις άλλοις ήταν κωλόφαρδη αμυντικά. Ή μάλλον πρέπει να ανάψει μία λαμπάδα ίσα με το μπόι του Μπάρκα, στον Μέγα Βασίλειο, του οποίου το όνομα έχει ο «Ολλανδός». Το παιδί έχει άστρο, έχει δυνατότητες και σε αυτόν οφείλουν οι «κιτρινόμαυροι» το γεγονός, ότι δεν έχασαν. Ο τρόπος που κάλυψε την εστία του στο τετ α τετ με τον Τριάδη ήταν μοναδικός

Αλλά και αυτός ο Χιμένεθ το φοβήθηκε το ματς. Κώλωσε! Άντι να πετάξει στον αγώνα τον Μεληκιώτη που ο παλίκαρος έδειξε πράματα στη Λιβαδειά σε ένα γήπεδο βαρύ σαν γκρανκάσα, που έλεγε και ο «τίγρης», έβαλε τον Γαλανόπουλο για να φυλάξει το μηδέν. Το δικαιολογώ εν μέρει. Έχει φάει ήττες η ΑΕΚ, η οποία θέλει να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Τέτοιο ματς με αποβολή στο 6', ο Μοράις θα το έχανε σίγουρα με κατεβασμένα τα χέρια.

Κοντολογίς, ο Ισπανός πρέπει να δουλέψει πολύ στην επίθεση. Σιγά ρε σκύλε, μας είπες κάτι νέο, θα πείτε. Ναι, αλλά τώρα με τον Αραούχο, ο Ισπανός έχει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του. Δεν θα περιμένει μεν τον υπέρβαρο Αλμέιδα, αλλά θα χρειαστεί να φτιάξει την ομάδα μεσοεπιθετικά. Να δουλέψει λίγο τον Μάνταλο που όταν εγκλωβίζεται τον πιάνει ατομιστία και δεν δίνει πάσα ούτε το αριστερό πόδι στο δεξί. Ας ελπίσουμε βέβαια να μην καταλήξει η ΑΕΚ, να γίνει εκτός από κέντρο αδυνατίσματος και κέντρο απεξάρτησης αλκοολικών...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags