Facebook Pixel Πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ
| 2017-03-07 12:07:00

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Ο Ολυμπιακός δίνει την Πέμπτη 9 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη τον πρώτο του αγώνα στη φάση των «16» του Europa League με τη Μπεσίκτας. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει για το μεγάλο αυτό παιχνίδι πολλές στοιχηματικές επιλογές! 

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα, τα under-over, τα goal-no goal, τα σύνολα τερμάτων, αλλά και σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει, μεταξύ άλλων, επιλογές για τα κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τον σκόρερ του πρώτου γκολ αλλά και οποιουδήποτε τέρματος.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ μπορούν επίσης να ποντάρουν από τώρα στην ομάδα που πιστεύουν ότι θα κατακτήσει το Europa League, πριν ξεκινήσουν τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16», εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις.

Πληρώνει 35 ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του Europa League

Η απόδοση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τον Ολυμπιακό στο ειδικό στοίχημα για την κατάκτηση του Europa League είναι άκρως ανταγωνιστική και την βρίσκουμε στο 35.

Ειδικό στοίχημα προσφέρεται και για την πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League, με αποδόσεις από τον αποκλεισμό του στη φάση των «16» έως τη συμμετοχή του στον τελικό και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν ακόμα τη δυνατότητα να ποντάρουν και στις ομάδες που πιστεύουν ότι θα προκριθούν ξεχωριστά σε καθένα από τα 8 ζευγάρια της φάσης των «16» του Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags