Facebook Pixel Οι κρίσιμες εξετάσεις του Ουζουνίδη
| 2017-03-29 10:38:00

Οι κρίσιμες εξετάσεις του Ουζουνίδη

Οι κρίσιμες εξετάσεις του Ουζουνίδη

Έχει αρχίσει να βλέπει μ’ άλλο μάτι το ποδόσφαιρο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, από τότε που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Επόμενο.

Άλλο το τιμόνι σ’ ένα φιατάκι κι άλλο σε τούρμπο πόρσε. Άλλες εικόνες βλέπεις από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στα Κάτω Πατήσια κι άλλες από την κρεβατοκάμαρα έπαυλης σε νησί του Αιγαίου.

Αν μείνει στον Παναθηναϊκό, λέμε αν, διότι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο για την προσεχή σαιζόν, ο Ουζουνίδης, άτομο που τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και αγαπάει τη δουλειά του, θα βιώνει συχνά ντέρμπυ όπως αυτό την προσεχή Κυριακή, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ύστερα είναι και τα play-offs, πολύ κοντά και κατά πάσα πιθανότητα μία από τις τέσσερις ομάδες θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Εκεί, άλλωστε, στα play-offs θα δώσει τις πρώτες και κρίσιμες προσωπικές του εξετάσεις ο Ουζουνίδης. Η πρώτη θέση του εξασφάλιζε ένα πρώτο άτυπο «πτυχίο σπουδών» στην προπονητική.

Όπως και να ‘χει στα μπαράζ κορυφής του πρωταθλήματος, αυτό το πακέτο ντέρμπυ, το ένα καπάκι μετά το άλλο, θα διδάξουν πολλά στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος ακόμα στερείται από δυνατά και υψηλής ανταγωνιστικότητας σενάρια προπονητικής κόντρας.

Το ζήτημα δεν είναι μόνον τι θα εισπράξει ως καλός «μαθητής» από τα play-offs ο Ουζουνίδης. Είναι και τι βαθμούς θα πιάσει στις εξετάσεις του.
«Μαθητής» βεβαίως ο Ουζουνίδης. Όπως, άλλωστε, και ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, κι αυτός ακόμα μαθαίνει, ακόμα ψάχνεται.

Ποιό είναι το πρόβλημα - αγκάθι στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags