Facebook Pixel Survivor: «Αλήτικη» και άνανδρη κίνηση από Χανταμπάκη! Ντροπή σε όλους τους «Διασήμους» που γελάγανε (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-04-06 22:28:00

Survivor: «Αλήτικη» και άνανδρη κίνηση από Χανταμπάκη! Ντροπή σε όλους τους «Διασήμους» που γελάγανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: «Αλήτικη» και άνανδρη κίνηση από Χανταμπάκη! Ντροπή σε όλους τους «Διασήμους» που γελάγανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που είδαμε σήμερα ξεπερνάει τα όρια της πλάκας και φτάνει στα όρια του bullying, και του ψυχολογικού πολέμου απέναντι σε έναν άνθρωπο και ιδιαιτέρως σε μια γυναικά.

Αφού την ανάγκασαν να σηκωθεί να φύγει από την καλύβα των «Διασήμων», στη συνέχεια ο Χανταμπάκης την διακωμώδησε περιγράφοντας τις ατάκες που λέει η Ειρήνη στο συμβούλιο, αλλά το χειρότερο απ’ όλα ήταν όταν έκανε αναπαράσταση του συμβουλίου και έδινε τις ψήφους των «Διασήμων» στη Παπαδοπούλου και για τα μάτια του κόσμου και στη Λάουρα!

Μέσα από τα αστεία βγαίνουν οι πιο σημαντικές αλήθειες και ο Χανταμπάκης σήμερα έδειξε με τη στάση ότι αυτός είναι ο αρχηγός της κλίκας και κάνει ότι θέλει στην ομάδα των «Διασήμων».

Η απόλυτη ντροπή και ξεφτίλα ανήκει στους συμπαίκτες του που αντί να τον φτύνουν, χασκογελάγανε για να έχουν την εύνοια τη δική του και της κλίκας. Ότι χειρότερο έχουμε δει στο φετινό survivor.

Δείτε το βίντεο:

 



Πηγή: youweekly.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags