Facebook Pixel Τρομερή επίθεση που «πονάει» από Λοβέρδο σε Ζουράρι για το σύνθημα - Φωτιές για ΑΕΚ-Final 4
| 2017-04-07 13:00:00

Τρομερή επίθεση που «πονάει» από Λοβέρδο σε Ζουράρι για το σύνθημα - Φωτιές για ΑΕΚ-Final 4

Τρομερή επίθεση που «πονάει» από Λοβέρδο σε Ζουράρι για το σύνθημα - Φωτιές για ΑΕΚ-Final 4

Άστραψε ο γνωστός πολιτικός γι΄ αυτό που είπε live ο υφυπουργός Παιδείας σε τηλεοπτική εκπομπή - Διάβασε τι δήλωσε για τον Ολυμπιακό και τον Τάκη Λεμονή.

Πολύ αυστηρή κριτική άσκησε στον Κώστα Ζουράρι ο Ανδρέας Λοβέρδος, με δηλώσεις του στον SportDog, για το τηλεοπτικό ατόπημα του υφυπουργού Παιδείας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αναρωτήθηκε τι θα πρέπει να κάνει ένας μαθητής ή ένας φανατικός οπαδός όταν ακούει προκλητικό σύνθημα από τα χείλη τού υφυπουργού Παιδείας, ενώ σχολίασε ότι εξευτελίζεται καθημερινά ο Κ. Ζουράρις με τις δηλώσεις του.

Ακόμα, ο γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τις αλλαγές που έκανε στην ομάδα ο Λεμονής, τα ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ ("είμαστε καλύτεροι, θα περάσουμε"), αλλά και το ζευγάρωμα με την Ανατόλου Εφές ("είμαστε ήδη στο Final 4").

Κύριε Λοβέρδο, ποιο είναι το σχόλιό σας για το προκλητικό σύνθημα του υφυπουργού Παιδειάς, Κώστα Ζουράρι, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ;

"Πρέπει να αναλογιστούμε ότι δεν είναι ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις, δεν είναι ο πολίτης Κώστας Ζουράρις, είναι ο βουλευτής και πρωτίστως ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις. Όταν ο υφυπουργός Παιδειάς λέει τέτοια πράγματα δημόσια, τι περιμένουμε να κάνει ένας μαθητής ή ένας φανατικός οπαδός; Να βγάλει μαχαίρι; Δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος του, γι' αυτό εξευτελίζεται καθημερινά. Μπορεί να εξευτελίζεται καθημερινά, αλλά κάνει κακό στα νέα παιδιά που όταν τον ακούνε να μιλάει, ακούνε τον υφυπουργό Παιδείας. Η Ελλάδα έχει πέσει πολύ χαμηλά με τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Και κάθε μέρα πέφτει περισσότερο. Κανείς μας, άλλωστε, δεν ξεχνάει ότι ο Ζουράρις είναι ο άνθρωπος που έχει πει να δώσουμε και κανένα νησί στους Τούρκους. Αυτό αρκεί...".

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας, θα μας πείτε δύο λόγια για την αλλαγή στον Ολυμπιακό, με την έλευση του Τάκη Λεμονή;

"Από τη στιγμή που έφυγε ο Μπέντο, άλλαξε η κατάσταση στην κερκίδα του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι πάμε χαρούμενοι στο γήπεδο, χωρίς να έχουμε τα προβλήματα που δημιουργούσε ο Μπέντο, με τις άδικες επιλογές του. Η παρουσία τού Λεμονή στην άκρη του πάγκου, σημαίνει ότι οι παίκτες τού Ολυμπιακού θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν για την ομάδα. Γιατί αυτή είναι η μεγάλη ικανότητα του Τάκη. Επιτέλους ξαναγύρισε το χαμόγελο στην κερκίδα. Θα πάρουμε το πρωτάθλήμα και έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το νταμπλ".

Πώς περιμένετε τα παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΚ;

"Νομίζω ότι είναι παιχνίδια που θα δείξουν αν η ψυχική αναβάθμιση των παικτών και των φιλάθλων, έχει μετατραπεί σε αγωνιστική αναβάθμιση. Πιστεύουμε ότι θα αποκλείσουμε την ΑΕΚ γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα, με καλύτερους παίκτες και καλύτερο πάγκο. Η ζωή μάς ζητάει να αποδείξουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα".

Υπάρχει κάποιος παίκτης που έχετε ξεχωρίσει για την παρουσία του το τελευταίο διάστημα; Υπάρχει η αναγέννηση του Μάριν, για παράδειγμα, επί των ημερών του Τάκη Λεμονή.

"Θεωρώ ότι όλη η ομάδα του Ολυμπιακού έχει γίνει καλύτερη. Αυτό που βλέπω εγώ ως αλλαγή, γιατί έχουμε δει λίγα παιχνίδια με τον Λεμονή στην άκρη του πάγκου μέχρι στιγμής, είναι ότι φαίνεται να αποκτούν σύνθεση οι γραμμές".

Δύο λόγια για το ζευγάρωμα με την Εφές;

"Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι είμαστε ήδη με το ένα πόδι στο Final 4 της διοργάνωσης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags