Facebook Pixel «Χ»αλάστηκαν και οι δυο στη Νέα Σμύρνη!
| 2017-04-09 20:54:00

«Χ»αλάστηκαν και οι δυο στη Νέα Σμύρνη!

«Χ»αλάστηκαν και οι δυο στη Νέα Σμύρνη!

Το 1-1 μεταξύ Πανιωνίου και Πλατανιά «φρέναρε» την πορεία των γηπεδούχων προς το Τσάμπιονς Λιγκ και έβγαλε οριστικά εκτός πλέι οφ τους φιλοξενούμενους!

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Πανιώνιος έμεινε μακριά από τη νίκη, καθώς το 1-1 με τον Πλατανιά τον άφησε στην τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Όσο για τους Κρητικούς, έχασαν και μαθηματικά τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι οφ μένοντας στην έβδομη θέση με 42 πόντους. Το σκορ για τον Πλατανιά άνοιξε ο Γιακουμάκης, ενώ ο Πανιώνιος ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπεν.

Το ματς                                                     

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρ’ όλα αυτά είχε γκολ!

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία στο 10ο λεπτό. Ο Ντεβέσα μπήκε στην περιοχή και γύρισε από τα δεξιά, με τον Γιακουμάκη να σκοράρει με δεξί πλασέ στην κίνηση!

Μετά από το γκολ, το παιχνίδι εξακολούθησε να μην προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Ο Πανιώνιος πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά ήταν φανερό ότι τα βασικά ατού του δεν ήταν σε καλή μέρα, ενώ η αμυντική λειτουργία του Πλατανιά ήταν εξαιρετική. Οι γηπεδούχοι είχαν μια… υποψία ευκαιρίας στο 22’ με το σουτ του Μασούρα να κοντράρει και να καταλήγει στα χέρια του Κοκκαλά, αλλά πέραν τούτου… ουδέν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με… μια από τα ίδια για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» είχαν την κατοχή της μπάλας, στριφογύριζαν έξω από την περιοχή του Πλατανιά, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους για να απειλήσουν. Αντιθέτως, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 55΄με το σουτ του Γιορέντε από καλή θέση να φεύγει άουτ.

Ο Πανιώνιος άρχισε να ανεβαίνει μετά από εκείνο το σημείο και να πιέζει έντονα τον Πλατανιά. Η υπεροχή των «κυανέρυρθων» δικαιώθηκε στο 64’. Ο Καρυπίδης έκανε χέρι στην περιοχή προσπαθώντας να ανακόψει κάθετη πάσα του Κόρμπου και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 87’ και ενώ το μόνο που είχε επιδείξει για αρκετή ώρα το ματς ήταν τα νεύρα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ο Μπεν έχασε την μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε απέναντι στον Κοκκαλά όμως ο τερματοφύλακας του Πλατανιά τον νίκησε κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου.

Από εκεί και έπειτα, το ματς δεν προσέφερε τίποτα το αξιοσημείωτο, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, το οποίο δεν… βόλεψε καμία από τις δυο! To μόνο θετικό για τον Πανιώνιο είναι ότι εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, αλλά αυτό ήταν κάτι που θεωρούσαν σίγουρο στην Πλατεία.

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Πλιάτσικας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68' Σαββίδης), Μασούντ (90' Ταπόκο), Μπεν, Ενγκόνγκ (56' Λάμπρου)

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Γιορέντε, Ντεβέσα (65' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος (65' Σίγκνιεβιτς), Γιακουμάκης (89' Αποστολόπουλος)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags