Facebook Pixel Μεταγραφική κόλαση στο Ρέντη: Φέρνει 10 παίκτες κι αυτές τις ονοματάρες ο Μαρινάκης-Ποιοι λένε αντίο!
| 2017-04-15 12:00:00

Μεταγραφική κόλαση στο Ρέντη: Φέρνει 10 παίκτες κι αυτές τις ονοματάρες ο Μαρινάκης-Ποιοι λένε αντίο!

Μεταγραφική κόλαση στο Ρέντη: Φέρνει 10 παίκτες κι αυτές τις ονοματάρες ο Μαρινάκης-Ποιοι λένε αντίο!

Η ονοματολογία έχει φουντώσει στον Ολυμπιακό και το πλάνο πλέον είναι συγκεκριμένο για τις θέσεις που θα γίνουν μεταγραφές. Βγήκαν τα πρώτα ονόματα και το Sportdog ξέρει...

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται σήμερα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαβάζουμε στον αθλητικό Τύπο, καθώς οι Πειραιώτες είναι μεγάλη ομάδα και, μοιραία, έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε πολλά και διαφορετικά πεδία.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή στροφή που υπάρχει στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, ο Σκύλος βάζει τα πράγματα στης θέση τους!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση: Δυο αριστερών μπακ, ενός στόπερ (και αυτός με την προϋπόθεση πως δεν γυρίζει-μένει ο Σιόβας), ενός αναπληρωματικού δεξιού μπακ, ενός "εξαριού" (με την προϋπόθεση πως δεν μένει ο Σιώπης), ενός ακόμη "οκταριού", ένας εξτρέμ (πέραν της επιστροφής Γιαννιώτα όπως έχουμε ξαναγράψει) και δυο επιθετικών!

Αν αυτοί οι επιθετικοί θα είναι ο Βέλλιος και ο Αραούχο-"Μιραλάς" ή αν θα είναι κάποιοι άλλοι, θα δείξει μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως το πλάνο αυτό είναι, μαζί φυσικά και με μια σκάντζα του Καπίνο, που όπως έχουμε πει πιθανότατα θα είναι ο Γιαννιώτης!

Αυτά αναμένεται να γίνουν το προσεχές καλοκαίρι στο Λιμάνι και πάντα φυσικά με την προϋπόθεση πως δεν πωλούνται παίκτες (Ρέτσος, Σεμπά, Καπίνο κτλ)...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags