Facebook Pixel Χιμένεθ του Facebook ο Αλμέιδα! Εμψύχωσε τους πάντες για Τούμπα (ΦΩΤΟ)
| 2017-05-09 18:55:00

Χιμένεθ του Facebook ο Αλμέιδα! Εμψύχωσε τους πάντες για Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Χιμένεθ του Facebook ο Αλμέιδα! Εμψύχωσε τους πάντες για Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα ανασύνταξης έστειλε ο Πορτογάλος επιθετικός στην ΑΕΚ ενόψει πλέι οφ!

Στην ΑΕΚ η ξενέρα μετά την απώλεια του Κυπέλλου, με τον τρόπο, που ήλθε ήταν μεγάλη. Η ανάγκη της ομάδας όμως να τερματίσει όσο ψηλά γίνεται στα πλέι οφ είναι εξίσου σημαντική. Αυτό φάνηκε από την ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Ισπανός προσπάθησε να μπριζώσει τους ποδοσφαιριστές για τα ματς που έρχονται και να τους τονώσει το ενδιαφέρον.

Το μήνυμα φαίνεται πως έλαβε ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά πολλά πράγματα, επικοινωνιακά όμως κάτι κάνει. Ο Πορτογάλος ως άλλος Χιμένεθ του... Facebook έστειλε μήνυμα ανασύνταξης για τους αγώνες που έρχονται. Η ανάρτησή του, δε, είχε 6 hashtags. #oneloveaek #aekfamily #aek #focus #original21 #pame είδαν τα ματάκια μας και φρικάραμε...

«Ψηλά τα κεφάλια για ό,τι έρχεται. Το παρελθόν πέρασε αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστεί. Και κυριολεκτικά δεν θα συγχωρεθεί. Μαζί είμαστε ισχυρότεροι και θέλουμε την υποστήριξή σας για αυτούς τους 6 τελικούς. Βήμα βήμα θα φτάσουμε στον στόχο μας», ανέφεραν τα λόγια του Αλμέιδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags