Facebook Pixel ΧΑΜΟΣ με Σπαλιάρα-Κοκκινάκη! «Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@λ@κ@ς ρε!» (BINTEO)
Life
| 2017-05-16 11:43:00

ΧΑΜΟΣ με Σπαλιάρα-Κοκκινάκη! «Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@λ@κ@ς ρε!» (BINTEO)

ΧΑΜΟΣ με Σπαλιάρα-Κοκκινάκη! «Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@λ@κ@ς ρε!» (BINTEO)

Αρχίζουν και αγριεύουν... επικίνδυνα τα πράγματα στον Άγιο Δομήνικο!

«Φωτιά» στην παραλία έβαλε ο Γιάννης Σπαλιάρας με τα όσα είπε στο συμβούλιο του νησιού για το «μαγείρεμα» στην ψηφοφορία της ομάδας των Μαχητών, «καρφώνοντας» τον Κώστα Κοκκινάκη και την Λάουρα Νάργες. ότι αλληλοψηφίστηκαν ώστε να αποφύγουν να κοντραριστούν στην διαδικασία αποχώρησης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει φανεί από τις προηγούμενες ψηφοφορίες πως συγκεντρώνει την προτίμηση μεγάλης μερίδας του κοινού.

Ο έντονος διάλογος που έγινε στο συμβούλιο συνεχίστηκε σε ακόμα πιο υψηλούς τόνους όταν οι παίκτες γύρισαν στην παραλία, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Εκτός εαυτού, ο πολίστας εμφανίζεται να επιτίθεται λεκτικά στο μοντέλο, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων «ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@λ@κ@ς ρε!».

Στη δοκιμασία, οι παίκτες καλούνται να αγωνιστούν με δεμένα τα μάτια, ενώ το έπαθλο είναι εντυπωσιακό, καθώς, όπως ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης, η νικήτρια ομάδα θα επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο και θα παρακολουθήσει live μία συναυλία του Sting!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags