Facebook Pixel Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος… χαμένος, μαθαίνει στον αέρα τι έχει συμβεί!
Life
| 2017-07-06 17:02:00

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος… χαμένος, μαθαίνει στον αέρα τι έχει συμβεί!

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος… χαμένος, μαθαίνει στον αέρα τι έχει συμβεί!

Ο Ντάνος αγνοεί τον χαμό που έχει γίνει και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον "θόρυβο" που επικρατεί γύρω από το όνομά του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε χθες το έπαθλο του Survivor και σήμερα προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβαινε στην Ελλάδα όλο αυτό τον καιρό που ο ίδιος προσπαθούσε να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο. «Χαίρομαι που είμαι μαζί σας και που έχω κάνει και μπάνιο», είπε στην έναρξη του Survivor Πανόραμα στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Αισθάνομαι ήρεμος γιατί είδα την οικογένειά μου μετά από πολύ καιρό, περισσότερη ώρα. Είχα ένα πολύ ευχάριστο πλάνο οπτικό σήμερα το πρωί ανοίγοντας τα μάτια μου, την κούπα και πραγματικά συνειδητοποίησα ότι ήταν αλήθεια όλο αυτό. Είναι περισσότερο η ηθική ικανοποίηση. Καταρχήν, δεν ήξερα ότι υπάρχει κούπα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Στην ερώτηση αν έχει αντιληφθεί τον χαμό που έχει κάνει το Survivor στην Ελλάδα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Δεν είναι δυνατόν να καταλάβω τι γίνεται. Πήρα μια γεύση χθες. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό μου. Το άφησα να φορτίσει και κατέβαιναν μηνύματα, αιτήματα κλπ. Σήμερα το πρωί το έβαλα να φορτίσει, γιατί δεν είχα και τον φορτιστή. Επικοινώνησα με κάποιους συγγενείς στη Σκιάθο, ξέρω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό».

«Θα τον βάλω να ανοίξει τον λογαριασμό του στο Instagram», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και ο Ντάνος ρώτησε έκπληκτος: «Τι θα μου κάνεις»;



Πηγή: zappit.gr
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags