Facebook Pixel Αποθέωση για παίκη του Survivor στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event της Σαντορίνης! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)
| 2017-07-08 22:30:00

Αποθέωση για παίκη του Survivor στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event της Σαντορίνης! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Αποθέωση για παίκη του Survivor στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event της Σαντορίνης! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Οία Cup 2017, όπου δεν έλειπαν οι εκπλήξεις.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από την ενορία της Οίας και συγκεκρίμενα από τον πατέρα Νικόλαο. Η διοργάνωση όμως δεν θα είχε λάβει σάρκα και οστά χωρίς τη συμβολή του Ντέμη Ζώνα, του γνωστού ποδοσφαιριστή που πριν τρία χρόνια, είχε σκοράρει με χαρακτηριστικό τρόπο εις βάρος της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής ανέλαβε την εύρεση των ομάδων και έτρεξε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της ποδοσφαιρικής γιορτής, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής.

Εκεί περίμενε τα παιδιά που συμμετείχαν μία έκπληξη! Ο Ντέμης είχε επίσημο προσκαλεσμένο τον Λάμπρο Χούτο, τον οποίο παρακολουθήσαμε και στο Survivor.

Η ενορία της Οίας επιτελεί πραγματικά φοβερό κοινωνικό έργο στο νησί. Εκτός από την πνευματική καθοδήγηση του ποιμνίου, αναλαμβάνει δράση για την ψυχαγωγία και την άθλησή του. Γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ». Η ενορία είναι 100 χρόνια μπροστά από την εποχή της. Διαθέτει ιδιόκτητο ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο οποίο αθλούνται 100 παιδιά, ενώ έχει δημιουργήσει και γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα μπράβο είναι πολύ λίγο, για να περιγράψει τον θαυμασμό του sportdog.gr.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags