Facebook Pixel Εκπλήξεις Χιμένεθ στην 11αδα της ΑΕΚ και τους... κομμένους - Άφησε εκτός αποστολής δύο μεταγραφές!
| 2017-07-25 19:20:00

Εκπλήξεις Χιμένεθ στην 11αδα της ΑΕΚ και τους... κομμένους - Άφησε εκτός αποστολής δύο μεταγραφές!

Εκπλήξεις Χιμένεθ στην 11αδα της ΑΕΚ και τους... κομμένους - Άφησε εκτός αποστολής δύο μεταγραφές!

Ο κόουτς της ΑΕΚ προσπαθεί να… αιφνιδιάσει την ΤΣΣΚΑ, ξεκινώντας παίκτες που δεν περίμεναν σίγουρα. Δεν αλλάζει πάντως το 4-3-3!

Αποφασισμένος να… ξαφνιάσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος «κατεβάζει» μία ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις, καθώς ξεκινάει μαζί στο αρχικό σχήμα τους Γκάλο – Μπακάκη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Λιβάγια.

Ο Κλωναρίδης, λόγω των προπονήσεων που έχασε, έμεινε τελικά στον πάγκο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο Γιακουμάκης και ο Τρίστασον!

Έτσι λοιπόν, στο 4-3-3 του Χιμένεθ, ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Μπακάκη αριστερό και τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι στα στόπερ.

Τριάδα στον άξονα με τον Σιμόες καθαρό αμυντικό χαφ και τους Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς εσωτερικούς μέσους. Ο Μάνταλος θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Χριστοδουλόπουλος στο άλλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάγια.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ, 4-3-3): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τσιντώτας, Έλντερ Λόπες, Αλμέιδα, Τσόσιτς, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags