Facebook Pixel Στο... "ψυγείο" ο Καθάριος
| 2014-04-10 21:06:00

Στο... "ψυγείο" ο Καθάριος

Στο... "ψυγείο" ο Καθάριος

Όπως είναι γνωστό, ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει την ΑΕΚ είναι ο Νίκος Καθάριος του Πανθρακικού. Ο νεαρός μέσος είχε εξεταστεί από την Ένωση και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχε πρόθεση να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Σε σημερινό δημοσίευμα του Gazzetta.gr αναφέρεται ότι το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή επισημαίνει πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Καθάριο από την ΑΕΚ, αλλά και τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται τις τελευταίες ημέρες να έχει μπει σφήνα στην υπόθεση. Οι πληροφορίες του aek365 αναφέρουν ότι πράγματι η ΑΕΚ δεν έκανε την τελική της κίνηση, καταθέτοντας πρόταση στον Πανθρακικό για τον νεαρό άσο και μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει διάθεση να «παγώσει» το θέμα.

Κάτι που δεν σχετίζεται ούτε με την άποψη που υπάρχει για τον παίκτη (και είναι θετική), ούτε με τον Ολυμπιακό. Το τελευταίο διάστημα η Ένωση δείχνει να... φρενάρει γενικά, όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, έπειτα από τις μεταγραφές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, γεγονός που ίσως μαρτυρά πρόθεση των ανθρώπων της να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του προπονητή, πριν προχωρήσει στον... δεύτερο κύκλο μεταγραφών εν όψει της νέας σεζόν..

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags