Ενα τσουβάλι «αντικειμενικοί» μάς έχουν πρήξει τόσο καιρό με τον Μαρινάκη, την ΕΠΟ και πάει λέγοντας.

 

Τουλάχιστον τώρα ας μη λουφάξουν. Ή να βγουν στη γνωστή γραμμή και να πανηγυρίσουν που ο ΠΑΟΚ «ταπείνωσε» τον Ολυμπιακό ή να πουν για τη ζούγκλα. Ολα τα άλλα τα μεσοβέζικα δεν αντέχουν για συζήτηση.

 

Όποιος γουστάρει να πιστεύει πως είδαμε ποδόσφαιρο στην Τούμπα και στο τέλος προκρίθηκε ο καλύτερος, να το πει καθαρά ώστε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

 

Αν, όχι, ας μιλήσει για ρεζιλίκι και να τελειώνουμε. Και για να συνενοούμαστε. Δεν μου προκύπτει από πουθενά ότι έτσι όπως παίζει ο Ολυμπιακός τους δύο τελευταίους μήνες είναι καλά και σώνει καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Πάει πολύ όμως να πιστεύουμε ότι στην Τούμπα του επιτράπηκε να παίξει ποδόσφαιρο.

 

Μην το συζητάμε περισσότερο, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Στον Ολυμπιακό οφείλουν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με την ομάδα και να πάρουν τα μέτρα τους.

 

Οσο για την Τούμπα, από αυτούς που κάποτε πετούσαν νεράτζια στον Μαραντόνα, ό,τι και να πεις, τα λόγια σου χάνεις. Ζουν και αναπνέουν για ένα παιχνίδι τη χρονιά. Δεν σέβονται ούτε το γήπεδό τους ούτε την ομάδα τους. Αυτή η Τούμπα, έτσι όπως την κάνουν, πρέπει να κλείσει για κάμποσες αγωνιστικές.

Πηγή: SportDay