Facebook Pixel Ραχίμ Στέρλινγκ, ο μικρός ήρωας του Άνφιλντ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-21 16:57:00

Ραχίμ Στέρλινγκ, ο μικρός ήρωας του Άνφιλντ!

Ραχίμ Στέρλινγκ, ο μικρός ήρωας του Άνφιλντ!

Σε εκείνον αφιέρωσε τη ζωή του μια γυναίκα. Η Ναντίν πάλεψε, πληγώθηκε, απογοητεύτηκε, πείσμωσε και δικαιώθηκε! Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι η αιτία...

Get up, stand up...

Στη σύγχρονη εποχή δεν χρειάζονται παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να μεταφερθείς στην άλλη άκρη του κόσμου. Έστω και με μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργείται από εικόνες, ειδήσεις και διηγήσεις… Στο Μάβερλεϊ, μια μικρή γειτονιά στο Κίνγκστον της Τζαμάικα, τα πρώτα αποτελέσματα είναι ειδήσεις βίας. Κάποιος φόνος, κάποια ληστεία, κάποια σύλληψη και ανάμεσα σε όλα μια τοπική κοινότητα που προσπαθεί να προσφέρει στην κοινωνία για να σώσει τα παιδιά της. Το κεντρικό κομμάτι του παζλ έχει τοποθετηθεί… Ακολουθεί μια οικογένεια με έντονη την παρουσία της μητέρας. Μόνο της μητέρας.

Η Ναντίν, η οποία ουδέποτε αποκάλυψε το επώνυμό της, βρέθηκε νωρίς να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της. Η φιγούρα της να περιμένει έξω από το μικρό σπίτι το γιο της, όπως και τα υπόλοιπα τρία παιδιά της, προκειμένου να τους κρατήσει μακριά από τους μπελάδες συνθέτει το επόμενο κομμάτι του παζλ. Ο Ραχίμ Σακίλ Στέρλινγκ γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1994 και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην πολυτραγουδισμένη Τζαμάικα, μακριά όμως από την εικόνα του ωκεανού και των κυμάτων που όλοι ονειρεύονται και φαντάζονται υπό τους ήχους της ρέγκε του Μπομπ Μάρλεϊ. 

Η συνέχεια στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags