Facebook Pixel Απορρίφθηκε η αίτηση των Σκόρδα-Ματθαίου
| 2014-05-08 17:46:00

Απορρίφθηκε η αίτηση των Σκόρδα-Ματθαίου

Απορρίφθηκε η αίτηση των Σκόρδα-Ματθαίου

Δεύτερη νίκη για τον Ερασιτέχνη Άρη μέσα σε 4 μέρες κόντρα στις αιτήσεις Σκόρδα, Ματθαίου για προσωρινή διαταγή και ακύρωση των αποφάσεων του συμβουλίου του ΑΣ στις 27 Φεβρουαρίου που ισχύουν κανονικά ενόψει της δίκης της 13ης Μαίου

. Η αίτηση που κατέθεσαν οι κ.κ. Ματθαίου, Σκόρδας για προσωρινή διαταγή και αναστολή της απόφασης του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΡΗ με την οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες για αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα, από την διοίκηση Στεφανίδη, απορρίφθηκε πριν από λίγο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη που στην ουσία από την μία αποδυναμώνει τα επειχειρήματα της πλευράς Σκόρδα και ισχυροποιεί κατά πολύ την πλευρά στην ουσία όλου του ΑΡΗ που από χθες παρουσιάστηκε ενωμένος και ενιαίος. Αυτή την εικόνα έδωσε και σήμερα με τη νομική επιχεριηματολογία του κ. Χριστοφορίδη, όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις που επροσώπησε τον ΑΣ να δικαιώνει την πλευρά του μεγαλομετόχου και να απορρίπτει τα αιτήματα της πλευράςτου κ. Σκόρδα και του κ. Ματθαίου. ήταν η δεύτερη νίκη μέσα σε διάστημα 4 ημερών για την πλευρά του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Όλα βέβαια θα κριθούν στην δίκη της 13ης Μαίου, όπου εκεί η απόφαση δεν θα βγει αυθημερόν, αλλά περίπου ένα μήνα μετά και ως τότε διοίκηση θα είναι ο κ. Στεφαν΄΄ιδης, ενώ βέβαια μπορούν οι εξελίξεις να τρέξουν με τις ΓΣ της ΚΜΑ και του ΑΣ για να σταματήσει ο ΑΡΗΣ να διασύρεται στα δικαστήρια.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags