Facebook Pixel Μεγάλη... μπάλα στο ντέρμπι των Εκλογών
| 2014-05-19 09:08:00

Μεγάλη... μπάλα στο ντέρμπι των Εκλογών

Μεγάλη... μπάλα στο ντέρμπι των Εκλογών

Έντονο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον είχαν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2014! Σάρωσε ο Μπέος στον Βόλο! Πρώτος ο Μώραλης στον Πειραιά, θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έβγαλε δημοτικό σύμβουλο το ΠΑΝ.ΚΙ.

Στον Δήμο Πειραιά, όπου υπάρχει “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον, ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη τερμάτισε πρώτος με ποσοστό 33,29 % και θα κονταροχτυπηθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο που αν τερμάτισε δεύτερος με ποσοστό 31, 30%.

Στο Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος έπαιξε... μεγάλη μπάλα και πέρασε πανηγυρικά στον δεύτερο γύρο αφήνοντας πολλές μονάδες πίσω του τον Πασιάντα Μαργαρίτη. Ο Μπέος συγκέντρωσε 38,14%, ενώ ο αντίπαλός του στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής 24,92.

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα Δήμο για τον οποίο υπάρχει ΑΕΚτζήδικο ενδιαφέρον, λόγω του γηπέδου. Στα εκλογικά κέντρα ξενύχτησαν καταμετρώντας ψήφους, με τρεις μονομάχους να κονταροχτυπιούνται μέχρι τα ξημερώματα, δίνοντας στη διαδικασία φοβερό σασπένς. Στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν τελικά ο Άρης Βασιλόπουλος, με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, ο οποίος κέρδισε στο νήμα τον Γιώργο Αράπογλου.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Αττικής, στην οποία υπάρχει και εκεί “κιτρινόμαυρο” ενδιαφέρον για τον ίδιο λόγο με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στον δεύτερο γύρο περνάει η Ρένα Δούρου με τον Γιάννη Σγουρό.
 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το Παναθηναϊκό κίνημα εξέλεξε δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Αθήνας. «Είναι η δικαίωση μιας υπεράνθρωπης προσπάθειας, από μια ομάδα ανθρώπων, με μεγάλα όνειρα και ελάχιστα μέσα, που δικαιώνεται πανηγυρικά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες Αθηναίους, Παναθηναϊκους και μη, που μας εμπιστεύτηκαν. Δεσμευόμαστε, όχι μόνο να τηρήσουμε όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις, αλλά και να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που μας δόθηκε για ακόμη δημιουργικότερους στόχους. Για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα μας!

Επόμενος στόχος οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου!», ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΚΙ.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των Εκλογών σε όλη την  Ελλάδα, όπως κάλυψε ο Sportdog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags