Facebook Pixel Με αυτόματο πιλότο πετά ο «δικέφαλος»!
| 2014-05-30 13:08:00

Με αυτόματο πιλότο πετά ο «δικέφαλος»!

Με αυτόματο πιλότο πετά ο «δικέφαλος»!

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω… Και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ναι, αλλά ποιος είναι πλέον, αρχηγός στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Εδώ σας θέλω… Γράφει ο Άρις Νικολάκης.

Εάν κι εφ’ όσον είναι ο Ιβάν Σαββίδης – όπως ήταν μέχρι πρότινος – δουλειά δεν γίνεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εάν κι εφ’ όσον είναι – κατά πως φαίνεται ο Άγγελος Αναστασιάδης … Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναμένονται λοιπόν, οι εξηγήσεις από τον «τσάρο» της Τούμπας, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Κυρίως όμως, για να αποφευχθούν κι άλλες καθυστερήσεις στον προγραμματισμό και στον σχεδιασμό για τη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο.

Με λίγα λόγια; Δίχως δια έργων παροχής «εν λευκώ» εξουσιοδότησης στον νέο – ο οποίος ήρθε πάλι, από τα παλιά – προπονητή από τον Ιβάν Σαββίδη τζάμπα κόπος θα γίνει. Μόνον με δια λόγων παροχής; Δύο χρόνια τώρα αυτό …πράττει ο εκ Ρωσίας ορμώμενος μεγαλοεπιχειρηματίας. Χαΐρι και προκοπή δεν βλέπει!

Προς Θεού πάντως, η έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη δεν είναι κι έλευση Μεσσία. Μακροπρόθεσμα δε, κρατούμε μικρό καλάθι για τον προπονητή του ΠΑΟΚ επειδή ακούμε πολλά …κεράσια από την ΠΑΕ. Βραχυπρόθεσμα όμως, την θεωρούμε και μοναδική κι ιδανική λύση για τα προβλήματα της Τούμπας.

Δεν βλέπετε, τι γίνεται; Φύλλο δεν κουνιέται. Βήμα δεν γίνεται μπροστά. Μήτε καν σημειωτόν. Κι όλα αυτά μετά από την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο της οποίας η παταγώδης αποτυχία έγραψε αρνητική ιστορία. Η ήρεμη (όχι κι απύθμενη) αναμονή των φίλων του «δικέφαλου» οφείλεται ουσιαστικά, στην πίστωση χρόνου ένεκα Άγγελου. Ακόμη κι όσοι (δεν είναι ελάχιστοι οι μη φίλοι – sic – του κ. Αναστασιάδη) απογοητεύθηκαν από την έλευση του, ακόμη κι αυτοί ηρεμούν. Και προσδοκούν. Τόσο από αυτόν, όσο κι από τον Ιβάν Σαββίδη ριζοσπαστικές αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δίχως αυτές αυτή η ηρεμία θα εξελιχθεί σε άλλη ηρεμία. Σε εκείνη πριν την καταιγίδα.

Επί του παρόντος πάντως, ο «δικέφαλος» πετά με αυτόματο πιλότο! Αυτήν την αίσθηση δίνει. Και τούτο ίσως, δεν εγκυμονεί κινδύνους. Υπάρχουν «καύσιμα». Δεν κινδυνεύει η πτήση του. Αρκεί το ταχύτερο να βρεθούν στο cockpit ικανοί πιλότοι. Να διαχειριστούν ορθά τα «καύσιμα». Και να πετάξουν με ορθό πλάνο πτήσης φθάνοντας τους στόχους. Και να μην πετάξουν ξανά μανά, κάνοντας … Μία τρύπα στο νερό!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags