Facebook Pixel "Βόμβα" στη Σούπερ Λίγκα!
| 2014-06-18 08:45:00

"Βόμβα" στη Σούπερ Λίγκα!

"Βόμβα" στη Σούπερ Λίγκα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή εθισμένο στο Στοίχημα που τον τελείωσαν υπό τον φόβο των ύποπτων αγώνων - Το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο σκύλο!

Μεγάλο θέμα θα σου αποκαλύψει σήμερα ο σκύλος. Ομάδα της Σούπερ Λίγκας αφορά. Και έναν ποδοσφαιριστή της. Όχι κανέναν τυχαίο, όμως. Για βασικό, βασικότατο παίκτη μιλάμε. Εκεί, λοιπόν, που όλα έδειχναν πως θα ανανεώσουν την πετυχημένη -εδώ και χρόνια- συνεργασία τους, ξαφνικά προέκυψε διαζύγιο (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα). Ο ποδοσφαιριστής, δηλαδή, δεν θα συνεχίσει την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα. Ο λόγος; Ο παίκτης είναι εθισμένος -μέχρι αρρώστιας- στο ...Στοίχημα. Μεγάλος τζογαδόρος, λέμε.

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Έφτασε, λοιπόν, η πληροφορία στον διευθυντή της ομάδας και ταράχτηκε. Ενημέρωσε αμέσως τόσο τον προπονητή, όσο και τον πρόεδρο, για τον στοιχηματικό εθισμό του (έμπειρου) άσου και αποφασίσθηκε από κοινού να τον τελειώσουν. Και το σκεπτικό τους λογικό, λογικότατο. Για να μην πέσουν σκιές στην ομάδα από ενδεχόμενη διαρροή ή εμπλοκής της σε ύποπτα παιχνίδια. Καταλαβαίνετε γιατί σκάνδαλο μιλάμε τώρα.

Το θέμα είναι ότι ο (τζαγαδόρος) ποδοσφαιριστής έχει, πια, στιγματιστεί. Η αδυναμία του στο Στοίχημα αποτελεί πλέον κοινό μυστικό στη Σούπερ Λίγκα. Και θεωρείται δύσκολο, έως απίθανο, να βρει ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Ποιος να μπλέξει μαζί του; Και να έχει μετά θέματα με τη δικαιοσύνη; Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Football League. Aν και εκεί, δεν θα είναι εύκολο να παίξει σε ομάδα πρώτης γραμμής. Ξεπεσμός.

Το σταυροπόδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με το καυτό μίνι, τα έδειξε όλα! Πάρε μάτι εδώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags